От х:

Днес в x:

Три коли катастрофираха на кръстовището на „Дунав“ и „Георги Кирков“

    Три коли катастрофираха на кръстовището на улиците „Дунав“ и „Георги Кирков“ в Хасково. Инцидентът стана около 10:30 часа днес.

    Ударът е между лек автомобил БМВ, движещ се по „Дунав“ в посока към магазин „Авеню“ и такси „Дачия“, движещо се направо по нагорнището на „Георги Кирков“. Шофьорът на жълтия автомобил каза, че е минал на зелен сигнал на светофара. Водачът на Бавареца заяви, че не е карал бързо, но не видял каква е светлината на светофара и добави, че има 12 години шофьорски опит. В този момент последвал удар между двете коли, при което е ударен и джип Пежо, изчакващо на светофара на улица „Дунав“.

    При сблъсъка между колите, БМВ-то се беше качило на тротоара. Пострадали хора няма. По автомобилите обаче са нанесени материални щети.

    На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване на случая. Водачите са тествани за алкохол, но промили не са отчетени.

    Движението на коли в района беше временно затруднено.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      За
      Защо???
      52 -3
      12:31, 11 яну 2024
      Защо полицаите бяха спрели така че само те пречеха на движението. Как не се научиха. Малко подготовка да се направи. Заради вас стана още по голямо задръстване.
      • Йо
        Йордан
        36 -9
        13:07, 11 яну 2024
        Каква подготовка, ти луд ли си ? Тези хора са диви и невменяеми, навръх нова година брутално убиха човек, колят и бесят навсякъде, а ти говориш за подготовка! Ама така ще е още мнооого дълго време, така че свиквайте !!!
    • 2
      Bl
      Blessings
      40 -1
      12:40, 11 яну 2024
      Предлагам сайта ви да мине официално към КАТ. Така и така само новини за ПТП-та публикувате.
      • Йо
        Йордан
        39 -10
        13:08, 11 яну 2024
        Неофициално е такъв. Иначе в този забравен град нищо друго не се случва, а и само това интересува селяндурите, които са останали тук.
    • 3
      До
      До Йордан
      29 -10
      13:31, 11 яну 2024
      А вие като не сте селяндур защо четете статиите? На ваше място щях да подмина и да не се ядосвам! Засега четем това, което ни поднасят за съжаление!
    • 4
      Ст
      Станчо тъпото
      9 0
      19:30, 11 яну 2024
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини