От х:

Днес в x:

Николай Ставрев: Гласувах за по-доброто бъдеще на Хасково

    Независимият кандидат за кмет на община Хасково Николай Ставрев, който е подкрепен от 5 политически формации, упражни правото си на глас днес.

    „Гласувам за едно по-добро бъдеще на община Хасково. Гласувам преди всичко за един път, по който да тръгнем всички ние. Гласувам за свободата и бъдещето на моето семейство, бъдещето на всички в община Хасково. Сега е моментът да вземем бъдещето на нашата община в нашите ръце и да вървим напред“, заяви Николай Ставрев. Той призова всички жителите на община Хасково да излязат да гласуват, защото това е тяхно законно право.

    Николай Ставрев предпочете да гласува на машина за разлика от първи тур, когато ЦИК отмени машинното гласуване и вотът беше само с хартиена бюлетина.

    „Мисля, че това е по-правилният начин. Виждате какви са разликите, когато се гласува с машина и с бюлетина – 440 000 невалидни бюлетини в страната. По-предни избори с машина – около 9 000-10 000. Това показва, че машината е бъдещето за гласуване и минимални манипулации“, каза Николай Ставрев, който беше придружен от съпругата си и дъщеря си.

    До 9:30 часа днес в тази секция бяха гласували 31 избиратели от общо 530.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ба
      Бай Атанас общественик
      15 -13
      11:24, 5 ное 2023
      Тоя виждали се въобще за кмет и ако да как ще угоди на тия така наречени и поддържащи го формации. Парата прави борбата!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини