От х:

Днес в x:

Бивш служител на пицария задигна част от оборота, 13-годишна окраде хасковлийка

Четирима души са хванати за кражби вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

31-годишен е установен за кражба в Димитровград. Довеждането му в управлението станало след сигнал от управителка на заведение за бързо хранене, която заявила, че са отнети 94 лева - част от оборотните пари в заведението. В хода на работата се е изяснило, че заподозреният е бивш служител на пицарията, намираща се на улица „Ангел Кънчев“ и все още притежавал работен ключ. Пред служителите, познайникът на полицията признал деянието си и възстановил откраднатата сума.

Още двама са пренощували в ареста на Районното управление в Димитровград. Това са 20-годишен от Стара Загора и 14-годишен от Меричлери. Снощи в Меричлери те пресрещнали 21-годишен и след като го съборили на земята, го преджобили. Отнели му мобилния телефон и изчезнали. След сигнал са задържани и върнали откраднатия телефон.

В Районното управление в Хасково също за кражба е доведена малолетна. Момичето на 13 г. отмъкнало от портмоне на хасковлийка 50 лева и 50 евро, които похарчило. След признание, тийнейджърката описала механизма на извършване.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини