От х:

Днес в x:

Хасковлии се жалват от млад мъж за извършени множество кражби

Изображение 1 от 3

    За извършени множество кражби от млад мъж сигнализираха хасковлии.

    Потърпевшите са запознати, че извършителят е 28-годишен мъж с психични проблеми. Разпознали са го на записи от видео камери в различни имоти, като кадрите бяха предоставени на Haskovo.net.

    Един от потърпевшите разказа, че мъжът е влязъл в два камиона и каравана в частни имоти в Хасково, като е разпилял вещи и е откраднал дребни неща – монети, ключове. На пръв поглед щетите са незначителни, но за възстановяването им изисква време, казват собствениците на колите. Те са подали жалби в полицията.

    Друг от потърпевшите се оплака, че младият мъж 3 пъти е влизал в заведение за бързо хранене в Хасково, придърпвайки найлон. При две от проникванията видимо прави само огледи, а третият път взима два сладоледа от витрината и офейква.

    Според тъжителите, младият хасковлия е извършил десетки кражби и са категорични, че той трябва да бъде възпрян, въпреки психичното му състояние.

    По случая Haskovo.net и eTV отправиха запитване към Областната дирекция на МВР в Хасково. От силовото ведомство бяха запознати със случая за извършените множество дребни кражби от младия мъж, като имало жалба и за унищожаване на собственост. Поясниха, че от Районна прокуратура са им възложили да съберат информация за здравословното му състояние с цел да се поиска от съда разпореждане за въдворяването му в лечебно заведение.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини