От х:

Днес в x:

Водачка паркира кола, която потегли и я притисна

Шестима души пострадаха при пет пътни инцидента в Хасковска област през изминалите два дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Тръгнал на собствен ход автомобил е ударил жена в минералбанското село Боян Ботево. На 1-и в 15 часа, 22-годишна е паркирала Аудито си пред дома си в селото. Колата обаче е потеглила сама и е ударила със задната си част шофьорката, като я притиснала към друг паркиран автомобил. Момичето е настанено за лечение в МБАЛ Хасково, без опасност за живота. Съставен й е акт.

Водач и пътник са без опасност за живота след пътен инцидент в Харманли. На 30-и в 8:55 часа на кръстовището между улиците „Сакар планина“ и „Алеко Константинов“, 23-годишна от Карлово с Тойота и 53-годишен от Харманли със Сузуки са се ударили. В произшествието са пострадали харманлиецът и возещият се до него мъж на 29 г. Прегледани са и и са освободени за домашно лечение. Съставен е акт.

Същия ден в Димитровград също изпратен за домашно лечение е мъж на 25 г. Той е шофирал електрически мотопед без регистрационен номер, когато се е блъснал в паркиран на улица „Цар Симеон“ Мерцедес.

В 13:25 часа вчера в Хасково е пострадал водач на Форд. На булевард „Освобождение“ мъжът на 50 г. от София е пътувал с колата си в посока Кърджали. След неправилна маневра е ударил с предницата си спряла Тойота. Прегледан е на място от спешните медици. Съставен му е акт.

Мотоциклетист загубил управлението е с леки наранявания след произшествие на пътя. Вчера около 16 часа на четвъртокласен път от село Поповец към село Стамболово, 22-годишен от кърджалийското село Поточница е управлявал мотоциклет Сузуки. След като е загубил контрол над него е излязъл от платното и е паднал на него. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. Съставен му е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини