От х:

Днес в x:

Опел блъсна 2-годишна на пешеходна пътека

Виктория с майка си Мария и д-р Каравасилев

2 годишната Виктория Бекир се отзова под гумите на кола след като се изскубна от ръцете на майка си на път за супер „Метроном“на улица „Добруджа“. Шофьорът обаче успял да спре навреме и момиченцето се оттърва с охлузвания и лек удар в главата. Въпреки това са направени рентгенови снимки на черепа, а детето е поставено под прякото наблюдение на най-добрия хасковски неврохирург Делчо Каравасилев. Следващите два дни ще са решаващи за състоянието на Виктория.

Инцидентът станал на пешеходна пътека пред много посещавания супер-маркет. Клиентите имат навика да паркират автомобилите си непосредствено пред магазина с което заемат едното платно на оживената „Добруджа“. Заради спрели коли, шофьорът на Опел-а ударил Виктория, Бойчо Начев, навлиза в лявото платно когато пред бронята му изниква детето.

На пешеходна пътека обикновено се намаля, той тогава тръгна да ускорява, вбесено коментира майката Мария Анастасова. Бащата на Мария, който ги придружавал, пък скочил с юмруци на съгрешилия шофьор. Саморазправата била спряна от пристигналата полиция.

Бойчо Начев отивал на работа

Час след инцидента, страстите бяха поохладени. Като за петък 13-ти се разминахме леко, коментира поуспокоената майка Мария.

Георги Христов

...не карал с повече от 30 км в час
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини