От х:

Днес в x:

Вадят при акция незаконни цигари от хладилник

Безакцизни цигари иззеха свиленградските полицаи. На 29-и е проведена специализирана операция за държане на акцизни стоки без бандерол в свиленградско. 
В 13 часа е проверен хранителен магазин в с.Миладиново, собственост на ЕТ. В дворно пространство към обекта, в хладилник са намерени укрити 2100 къса от различни марки папироси, предадени с протокол от 66-годишна жена, на която е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.  
В същия ден в 17, 30 часа, свиленградските полицаи, съвместно със служители от икономическа полиция, са извършили проверка на трасе „Влизащи леки коли и автобуси“ на МП“Капитан Андреево“ на „Мицубиши“. В колата, управлявана от 56-годишен жител на Първомай са открити 2400 къса цигари, иззети с митническа разписка. На водача е съставен акт по Закона за митниците.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Фа
    Фао
    2 -1
    11:47, 1 ное 2021
    Западът винаги прикарва това, което му носи повече печалба! Тютюнът бил вреден и го унищожават постепенно.. Но пробутват Айкос, тяхно производство, и много по-вреден чрез химиите си! И забрана за него няма! Захарта била вредна - квоти за внос вЕС, но за "безвредните" им подсладители - няма ограничения! ДВГ - много замърсявали въздуха, а електромобилите?? След време ще видим! Та, затова е борбата...нелегални цигари - бре, какво толкова?? Акцизи, викат. Ами сложете акцизи на всичко!!
Последни новини