От х:

Днес в x:

Преподаватели от гимназията по туризъм с благотворителна кампания за Великден

    В навечерието на големия християнски празник Великден ръководството и преподавателите от Професионалната гимназия по туризъм "Александър Паскалев", организираха благотворителна кампания „Предай доброто нататък...“.

    Като продължение на добрините, за които чуваме всеки ден, въпреки трудното положение, в което се намираме, учителите по професионална подготовка прегърнаха идеята, запретнаха ръкави и с много ентусиазъм приготвиха чудни великденски курабии и козунаци.

    С част от тях бяха зарадвани деца и младежи от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, както и Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в Хасково. Беше помислено и за самотноживеещи възрастни хора в затруднено положение от областния град, те също получиха от традиционните великденски лакомства.

    Адресите на нуждаещите се са предоставени от Златка Караджова – началник отдел „Здравеопазване и социални дейности“ в община Хасково.

    Повярвали, че доброто е заразно и води след себе си второ и трето... от гимназията по туризъм пожелаха здраве и светъл Великден на всички!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ба
      БАБА СТОЙКА
      21 -1
      16:51, 16 апр 2020
      Браво на учителите от гимназията по туризъм че се отзоваха да помогнат и те на хората в беда и нужда бъдете живи и здрави мили деца
    • 2
      Ми
      Мира
      20 -1
      16:52, 16 апр 2020
      Браво.Поклон.
    • 3
      Ди
      Димитров
      19 -1
      17:23, 16 апр 2020
      Поздравления. Това вече е по различно от това което правят герберите. Тук няма пиар. При герберите е само пиар. Снимат се с торбичките с козунаци и позират пред камерите.
    • 4
      Кр
      Красимир Белев
      8 -1
      23:37, 16 апр 2020
      Гордея се , че съм завършил точно в това у-ще с тези преподаватели :))))

    Още новини

    Последни новини