От х:

Днес в x:

9 °C

Преподаватели от гимназията по туризъм с благотворителна кампания за Великден

  В навечерието на големия християнски празник Великден ръководството и преподавателите от Професионалната гимназия по туризъм "Александър Паскалев", организираха благотворителна кампания „Предай доброто нататък...“.

  Като продължение на добрините, за които чуваме всеки ден, въпреки трудното положение, в което се намираме, учителите по професионална подготовка прегърнаха идеята, запретнаха ръкави и с много ентусиазъм приготвиха чудни великденски курабии и козунаци.

  С част от тях бяха зарадвани деца и младежи от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, както и Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в Хасково. Беше помислено и за самотноживеещи възрастни хора в затруднено положение от областния град, те също получиха от традиционните великденски лакомства.

  Адресите на нуждаещите се са предоставени от Златка Караджова – началник отдел „Здравеопазване и социални дейности“ в община Хасково.

  Повярвали, че доброто е заразно и води след себе си второ и трето... от гимназията по туризъм пожелаха здраве и светъл Великден на всички!

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ба
   БАБА СТОЙКА
   21 -1
   16:51, 16 апр 2020
   Браво на учителите от гимназията по туризъм че се отзоваха да помогнат и те на хората в беда и нужда бъдете живи и здрави мили деца
  • 2
   Ми
   Мира
   20 -1
   16:52, 16 апр 2020
   Браво.Поклон.
  • 3
   Ди
   Димитров
   19 -1
   17:23, 16 апр 2020
   Поздравления. Това вече е по различно от това което правят герберите. Тук няма пиар. При герберите е само пиар. Снимат се с торбичките с козунаци и позират пред камерите.
  • 4
   Кр
   Красимир Белев
   8 -1
   23:37, 16 апр 2020
   Гордея се , че съм завършил точно в това у-ще с тези преподаватели :))))

  Хороскоп за 26.01.2021

  Последни новини