От х:

Днес в x:

22 °C

Разширяват на Патронажната грижа в Хасково

Изображение 1 от 3

  Във връзка с извънредното положение в страната, Община Хасково разширява обхвата на предоставяните услуги по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“ по ОП „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020.

  Дейностите по Компонент 3 са планирани за изпълнение до 31.12.2020 г. В обхвата на новите услуги се включва доставка на храна, хранителни и продукти от първа необходимост, включително лекарства (закупени със средства на потребителите), заплащане на битови сметки и получаване на неотложни административни услуги (със средства на потребителите).

  Потребители на новата услуга могат да бъдат лица над 18 г., включително с увреждания, както и възрастни в риск, поставени под карантина от здравните власти.

  Лицата, желаещи да се възползват от мобилни услуги могат да заявят потребност на обявените от Община Хасково горещи телефонни линии: 0884 619 636 и 0884 156 635.

  За предоставяне на услугите до домовете на потребителите ще се грижат екип от социални асистенти, шофьори и диспечер, за които са осигурени лични предпазни средства и дезинфекциращи препарати.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ам
   АмериканскиХойКосмат
   4 -7
   16:03, 16 апр 2020
   При нас Бай Дончо даде на всеки по 2000 долара (и още 1 път ще даде)
   .....
   за да може Американеца да си вземе такси и отиде с него до магазина
   ....
   Комунистите в Канада пък имат микробуси които взимат пенсионерите директно от блока
   ....
   А при вас ви дават един небелен Банкянски друсан кебап (кебапа е бил шпек къде 1970) :))
  • 2
   За
   ЗАГЛАВИЕТО
   8 0
   17:56, 16 апр 2020
   Хасково.нет, прочетете си още веднъж заглавието. Разбирате ли го?
  • 3
   Ек
   Екотрадекс 3
   7 0
   06:55, 17 апр 2020
   Ей толкова грамотни журналисти едно заглавие не могат да напишат , пък за статия да не говорим ... Пийнете по едно кафенце събудете се от зимен сън ...

  Хороскоп за 16.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Стъпките, които предприемате ще бъдат резултатни. Необходимо ви е повече спокойствие, не бъдете припрени. Възможно е недоброжелатели умишлено да ви създават спънки, но увереността ви ще ви помогне да се абстрахирате от тях. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си.
  16 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви днес ще е ползотворна и изпълнена с емоции. Заобиколени сте от хора, с които се разбирате чудесно и успявате заедно да се справите с редица ситуации. Очаквате твърде много от неясен въпрос, за предпочитате е за момента да не възлагате големи надежди, за да не останете разочаровани. В личен план ви се налага да рискувате, направете го, струва си.
  16 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
  16 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  16 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Заели сте се с твърде усложнени дела, които сте решени да доведете до успешен край. Ще ви е необходимо сътрудничество с ваши колеги, така че бъдете готови да споделите работата си и с други хора. Това ще ви бъде полезно, тъй като ще узнаете ценни похвати и такива, които досега сте пренебрегвали. Положете повече усилия и ще останете доволни.
  16 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможно е днес да научите нещо, което коренно да промени плановете ви за деня. Част от работата ви значително ще се улесни вследствие на нововъведенията, които ви предстоят. Организационните ви способности ви издигат в очите на хората, с които работите. В личен план ви предстои нещо приятно, което наистина заслужавате.
  16 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Професионални новости ще ви подтикнат към повече активност, очаква ви повишение или преминаване на нова работа. На време ще предложите идеите си, които ще се оценят и реализират. Няма да ви липсват и трудности, но като истински воини няма да се огънете пред поредното изпитание.
  16 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Сред тях са близките и приятелите, които често остават в сянката на успехите ви. Взаимоотношенията ви се нуждаят от обновяване и е добре първата крачка в това отношение да бъде ваша. В тишина, далече от суетата и шума ще откриете отговорите, които търсите.
  16 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В домашна обстановка ще се чувствате добре. Атмосферата предразполага към отмора и занимания с любими неща. Насладете се на спокойствието си, и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица. В тази връзка трябва да отделите време за сметките си, които сте изоставили.
  16 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Повечето от вас се отдават на заслужена почивка днес. Постарайте се да стоите далеч от шумни мероприятия, които само ще ви подразнят. Имате възможност да прекарате повече време с любимия човек и вие ще успеете да се възползвате от нея. Вечерта ви очаква приятно прекарване сред близки хора. Получавате подкрепата на определен човек за своя идея.
  16 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Активността ви ще е в синхрон с настроението ви за промяна. Ще работите по затвърдяване на новостите на работното място, чиито инициатор сте вие. Няма да сте сами в усилията си, а и конкуренцията ще ви подскаже, че вървите в правилната посока. Реализиране на финансови сделки и проекти.
  16 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Внимавайте какво приказвате, за да не нараните някого неволно в стремежа си да вземете отношение към всеки възникнал проблем. Освен всичко друго ще постигнете съгласие по спорни въпроси и делата ви ще се ускорят.
  16 май 2021
  Последни новини