От х:

Днес в x:

Неправоспособен преобърна Рено без регистарционни табели в Гарваново. Катастрофи в Хасково

Съобщение за преобърнат автомобил Рено Меган без регистрационни табели в с. Гарваново е било получено в събота сутринта в РУ Хасково. При посещение на място от автопатрул на сектор „Пътна полиция“ не е открит водача на МПС. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен неправоспособния 28-годишен мъж от селото. Съставен акт за установяване на административно нарушение и протокол за ПТП. Образувано е досъдебно производство.

На 11 апрол в 11.40 ч., в гр. Хасково на кръстовището на бул. “Г.С.Раковски“ и ул. “Дунав“ е възникнало ПТП между лек автомобил Форд Фокус, управляван от 38-годишен мъж, и лек автомобил Опел Вектра, управляван от 20-годишен мъж. Лекият автомобил „Форд“ се е движел в посока от центъра на града към ж.к.“Орфей“, като на кръстовището е предприел маневра завой на ляво и е отнел предимството на движещия се от ж.к. “Орфей“ в посока центъра на града лек автомобил „Опел“. От удара е пострадал виновният водач, който е с разкъсно-контузна рана на дясна ушна мида. Същият е настанен в хасковската болница за наблюдение, без опасност за живота. По случая е взето административно отношение.

Пак в събота в 16.10 ч в Хасково на ул. “Стара планина“ е възникнало  ПТП между лек автомобил Алфа Ромео, управляван от 49-годишен мъж от града и лек автомобил Дачия Логан, управляван от 45-годишен хасковлия. Водачът на лекия автомобил „Алфа“, движейки се по ул. “Стара планина“ в посока центъра на града, не е спазил пътната маркировка М-1 /непрекъсната осова линия/, навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в лекия автомобил Дачия. От удара е пострадал водачът на лекия автомобил Дачия, който е с натъртване на главата. Той е прегледан в спешно отделение на хасковската болница и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е взето административно отношение.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ед
    ЕДИН
    4 -1
    12:09, 13 апр 2020
    Кой ще плаща за ремонта на светофара?
  • 2
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
    На
    НАБОРА
    1 -1
    15:12, 13 апр 2020
    За щетите по светофара и други подобни не автомобилни щети плаща застрахователят по застраховка Г.О. За целта е необходим протокол от КАТ. С двустранен протокол не става.
Последни новини