От х:

Днес в x:

20 °C

Шампиони по борба от Симеоновград продължават развитие в Спортното в Хасково

  Шампиони по борба от Симеоновград ще продължат развитието си в Спортното училище "Стефан Караджа" в Хасково. Жулиета Панкова и Благой Стоянов идват от тамошния клуб по борба "Вълко Костов" с президент и треньор Росен Бонев.

  До миналата учебна година те се обучаваха в Симеоновград. Тази година Жулиета ще бъде в 7-ми клас в Спортното училище. Тя тренира борба от около 5 години и вече е спечелила 11 медала. Същият актив с отличия има и Благой, който тази година ще бъде в 5-ти клас.

  Двамата талантливи борци тази година станаха шампиони в Държавните игри на спортистите от малките селища. Имат медали от държавни първенства и международни турнири. Те вече са записани да учат в Хасково, а доскорошният им треньор Росен Бонев им пожелава да продължават да жънат успехи. Подготовката им ще водят треньорите Петър Кирев и Стоян Чобанов от местния клуб по борба "Ангел войвода".

  Новата учебна година в Спортното училище в Хасково ще бъде открита на 2 септември.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ав
   авария
   9 -4
   14:30, 23 авг 2019
   чудя се кой им плаща на тези ци.г..ани? за да учиш в друг град се изискват пари? някой знае ли от кой фонд точат, за да учат в спорното?
   има нормални български деца, които искат да учат, но нямат възможност поради липса на пари.
   • Ar
    ar
    0 0
    00:53, 25 авг 2019
    абе простак ти знаеш ли колко по богати ц***** има ..тва че е циганен не означава че неможе да смачка и да сроши някой българен като теб
  • 2
   Гн
   гнв
   16 -3
   15:04, 23 авг 2019
   спортното училище трябва да бъде закрито .това не е повече спортно училище а пансион за ц***** .аз съм завършил това училище и добре познавам какво представляваше. училище за откриване на таланти и превръщането им в елитни спортисти.а сега и инкубатор за ц*****.а какво да кажем за директорката пълна липса на интерес за спорта.пълна нула.учениците не ходят на тренировки да не говоря за учебни занятия .треньорите не могат да ги мотивират.защо да съществува това училище никакъв смисъл.а лицето росен бонев е основния зареждач с "шампиони" спортното училище.ако не той отдавна да са го затворили.а те какви ти само "елитни" "шампиони" просто ужас.
   • 00
    00000
    1 -1
    12:42, 26 авг 2019
    Защо се отнасяте с 10 годишни деца по този начин? От Симеоновград са излезли и български, ромски и турски деца, които са прославили и Симеоновград и Спортното училище. Вие щом мразите тези 10-годишни деца, по-добре мразете себе си.
  • 3
   От
   Отврат
   3 -1
   22:44, 23 авг 2019
   Къде го намерихте този " треньор" ?

  Хороскоп за 08.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
  08 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
  08 юли 2020
  Последни новини