От х:

Днес в x:

Смиляна Нитова влиза в Парламента на мястото на Елена Йончева

Смиляна Нитова ще е новият депутат от Хасковски избирателен район.

Юристката ще седне в залата в парламентарната група на БСП на мястото на Елена Йончева. Журналистката напуска 44-то Народно събрание след участието си през май в изборите за Европейски парламент и беше избрана за депутат в Брюксел.

Днес народните представители приеха оставката й заедно с тази на Петър Витанов.

Най-вероятно Смиляна Нитова, която е член на НС на БСП, заместник-председател на Националната женска организация и заместник-председател на Областния съвет на социалистите в Хасково, ще положи клетва като депутат след първи юли заради процедурните срокове.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Чи
    читател
    20 -25
    11:28, 21 юни 2019
    Редно е човек,живеещ и работещ в града да представ... Виж коментара
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      38 -17
      12:42, 21 юни 2019
      Да... Помним я Нитова... Беше депутат по времето на Орешарски, когато фалираха банки, когато ни спряха евро фондовете и когато за пореден път, в коалиция с ДПС грабеха нагло и безпардонно....
      Не за кмет--за домоуправител да се яви, няма да я изберат тая...
      И кого ще представлява в НС - - - - стъргачи на лотарийни билети, малоумни бабички, които си хвърлят парите през балкона, чугунени глави, пълни с чукове, сърпове и петолъчки и православни "славяни"от мужишки тип.
      Е тва е електората на БСП... Предимно мърши и паразити.
    • Ту
      Тур до коленко
      35 -5
      13:04, 21 юни 2019
      БСП-уж се бори срещу корупцията,а пак слагат корумпирана адвокатка-мошеник,която изобщо не и е мястото в парламента!Защоооо??????Продължавате да губите електората си,с тези решения!!!!Има млади хора в партията 100-пъти по-добри и по-кадърни от г-жа Нитова!!
  • 2
    На
    Напред другари смело
    23 -5
    14:27, 21 юни 2019
    Нитова е много кадърна. Питайте Курнелия тя е закриля. А за хората от Хасково не чакайте да мисли някой. от години червените са нямали депутати от Хасково. само парашутисти дето гледат да се нагушат и изпарят. Като Ленчето с торбата с лъжите да Брюксел стигна.
  • 3
    69
    69
    4 -6
    16:09, 21 юни 2019
    Трупат се напрежения като серията от лобистки закони, целящи разпределяне на средства, които създадоха впечатление за договорености, но това според Смилов има основание.

    "От десет години насам основните политики в държавата се определят от ГЕРБ в скрита коалиция с ДПС", заяви той. Той подчерта данъчните закони, съдебните реформи.

    По думите му, тази скрита коалиция има нужда от известен камуфлаж. В предния мандат част от Реформаторския блок са изпълнявали тази роля, а в този мандат това са Патриотите.

    За скрития партньор ДПС е по-изгодно другите двама да са в по-слаба позиция, защото опциите на партията се разширяват. Лош тон на целия последващ сезон дадоха вътрешните напрежения между ГЕРБ и Обединени патриоти, посочи политологът.
    • +-
      +-
      3 -2
      16:44, 21 юни 2019
      69 не е същото като 96.
      Разбра ли?
  • 4
    Ан
    Антифриз
    4 -1
    18:55, 21 юни 2019
    Не ще да е българка
  • 5
    Г-
    Г--н Михайлов
    3 0
    20:05, 21 юни 2019
    ДПС-ДуПиСе-предимно простото малцинство,ДОСТ-Движение за Обиране на Смотаните Турци, ГЕРБ- Групировка за Екстремно Разграбване на България, БСП- Бивши Социалистически Проститутки- всички вас една майка ви е раждала-БКП- Бейове,Каймаками,Паши-сърбайте им сега попарата и продължавайте да мълчите,да им се кланяте (разбирай да се дупите и правите флейти) и да ги избирате за Народни и Европейски Представители! Те са бъдещето. Времето е тяхно!!!

Още новини

Последни новини