От х:

Днес в x:

Обявиха конкурс за директори на две детски градини в Хасково

Конкурс за директори на две детски градини в Хасково, обявиха от общинската администрация. Със заповед на кмета Добри Беливанов се търсят шефове на 16-та детска градина "Славейче" и на Детската градина по изкуствата.

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование с образователна квалификационна степен “магистър”, със специалност от професионално направление “Предучилищна педагогика“ и с професионална квалификация „детски учител”. Необходимо е да имат не по-малко от 5 години учителски стаж. За предимство ще се счита, наличието на професионална квалификационна степен.

Допуснатите до конкурса кандидати трябва да се явят на писмен изпит - решаване на тест с 30 въпроса, след което и на интервю - събеседване.

Желаещите за заемане на свободните места, могат да подават документи в рамките на месец в община Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ня
    Някой
    12 -7
    14:24, 21 юни 2019
    Как се радвам на тази новина. Сегашната директорка Диана Христозова за нищо не става освен да лъже и да дава празни обещания. Е, имало Видов ден!
  • 2
    Ня
    Някой
    10 -7
    14:27, 21 юни 2019
    Да добавя :Става въпрос за директорката на градината по-изкуствата!
  • 3
    Li
    lili
    18 -10
    14:39, 21 юни 2019
    Оттървахме се от Костова на16 та градина ,сега за му мислят 20 градина Самочувствие без покритие, наглост и безхаберие
    • Ня
      някой
      12 -2
      19:05, 21 юни 2019
      Не бързайте с радостта, кой ли пореден некадърник ще яхне стола?
    • Пе
      Пеева
      3 -3
      22:16, 24 юни 2019
      Колкото и да се опитвам не мога да разбера какво общо има г-жа Костова с обявените конкурси?Наясно съм кой точно стои зад анонимния коментар.Ей,не се научихте да се заявявате,миши душици такива!Все някой за нещо Ви е виновен...Не се оттървахте от Костова,принудихте я да напусне,защото не пожела да воюва с наглостта Ви!Не съжалявайте 20 градина,а им завиждайте...
  • 4
    Ге
    Георги
    19 -8
    15:57, 21 юни 2019
    До "някой" и "лили"-Тези двете били некадърни,добре но защо Вие не се кандидатирате,"КАДЪРНИТЕ".Аман от мрънкащи майки,все никой не обръща внимание на вашите"кадърни" и "надарени"деца.Знаете само като ви ревнат децата да ги залъжите с някоя покупка и си мислите,че родителството вие до там.Надявате се на бабите и учителите да свършат вашата работа като"родители".
  • 5
    Г-
    Г--н Михайлов
    17 -14
    20:26, 21 юни 2019
    Не знам дали ще дойде поредния некадърник или някой от някого се е оттървал! Но този човек аз познавам косвено- от нетове, соц мрежи т.е. чрез мои много близки. Става дума за рядко срещан персонаж в гр. Хасково. Човек който уважава себе си,уважава и ближния! Не съм чул едно расистко или националистическо изказване! Напротив- винаги ще поздрави хората според празниците и вярата им,смятам че никога не е деляла децата ви на бедни,богати,черни,бели християни и мюсюлмани! Успехи Г-жо Костова! Не се отчайвайте! Живота е една стълба-някой се качва,а някой слиза, е казал великия Римски Актьор-Алберто Сорди!
  • 6
    Ив
    Ивчов
    9 -6
    23:02, 21 юни 2019
    Всички директори си мислят, че са венчани за поста си, но така е като няма кой да ги контролира. Лижат, мажат в общината, а "компетентните" началници си нямат идея как унижават учителските и персонала, които в крайна сметка им изкарват заплатите/никак не малки/
  • 7
    Зо
    Зоя
    12 -2
    06:58, 22 юни 2019
    Писна ни вече от конкурси. Все няма достойни за директори. Така ще е след като първо се определя човека от общината /под давлението на две директорки /и после се прави конкурса за този човек. Всички останали се допускат само за да покаже общината, че се търси "най добрия" и "колко всичко е прозрачно

Още новини

Последни новини