От х:

Днес в x:

8 °C

11 коли на ТОЛ полицията ще проверяват областите Смолян, Хасково и Кърджали

Автомобилите на ТОЛ полицията вече извършват проверки за винетки в Смолян.

Колите ще работят на територията на областите Смолян, Хасково и Кърджали.

СмолянБГвести се свърза с пресцентъра на Националното ТОЛ управление/НТУ/, за повече информация, свързана с ТОЛ контрола и графиците на извършваните проверки.
От там отговориха, че Националното ТОЛ управление има девет регионални 
сектора “Контрол и правоприлагане” в цялата страна. Един от тях е сектор “Хасково”, който обхваща областите Хасково, Кърджали и Смолян и е подчинен на Националното ТОЛ 
управление.

Към днешна дата -15 февруари 2019г в сектора в Хасково 11 автомобила извършват 
контрол и правоприлагат на територията на трите области (Хасково, Кърджали и 
Смолян). От НТУ уточниха, че контролът се извършва съвместно с екипите на “Пътна полиция” , което става по график след предварително съгласуване.

Щиляна Чакърова

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Пи
  Пича с москвича
  27 -6
  18:54, 15 фев 2019
  ПП ГРОБ работи за пълното унищожаване на Българите
  • Ха
   Хас
   19 -6
   23:24, 15 фев 2019
   Не ми се вярва вече някой да се излъже да гласува за Герб.
 • 2
  Ме
  Метъла
  27 -1
  20:12, 15 фев 2019
  Бравус!600 хрантутника ще работели съвместно с пътна полиция.10 милиона за коли и оборудване.Ебаси богатата държава.
  • До
   Додо
   2 -2
   10:31, 16 фев 2019
   Пак пране и на савокупния народ!
 • 3
  Ни
  Никодимчо
  6 -1
  11:03, 16 фев 2019
  За година от винетки се събират 220-240млн. лв., а за измислената тол-система дадоха 180 млн. лв. Софтуерът, според техните отчети, струва 30 000лв. /тридесет хиляди/ и хардуера да има за милион още. Пита се в задачата - къде са останалите 178 млн. лв?
 • 4
  00
  001
  7 -1
  12:38, 16 фев 2019
  Узакониха карането без винетки!!!!Как 11 коли ще смогнат да проверяват???КАТ нямат достъп до информацията имаш или нямаш винетка затова като платиш на квитанцията пише пази до края на срока на валидност!!!!Защо няма да лепим стикери а ще пазим бележки???С какво ни улесниха???Само крадене крадене и пак крадене!!!!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
 • 5
  Ro
  Roko
  5 0
  13:50, 16 фев 2019
  Тези от кат,пътна полиция и даи каква функция ще изпълняват тези структури са безсмислени тогава
  • Jo
   John
   0 0
   12:53, 18 фев 2019
   учат бомбарите как се вдига палка!
 • 6
  До
  Дон ТИТО
  7 0
  20:25, 16 фев 2019
  А кой ще проверява за ДУПКИТЕ по пътищата,за непочистените магистрали и за жертвите дадени по тези поводи.Или ще сменяме министрите от едно м-во в друго и готово...Докога?

Хороскоп за 24.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
24 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
24 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
24 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
24 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
24 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
24 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
24 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
24 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
24 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
24 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
24 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
24 яну 2020
Последни новини