От х:

Днес в x:

Отличиха треньори и президенти от Хасково за 60 г. хандбал в България

    Ръководителите и треньорите на женския и мъжкия хандбален отбор - “Хасково” и “Асти 91” бяха отличени от федерацията по повод честването на 60 г. хандбал в България. Призовете бяха връчени на тържествена церемония снощи в хотел в Габрово.

    Награди получиха двамата президенти на хасковските клубове Марияна Стаматова и Йосиф Давидов за принос в развитието на хандбала в последното десетилетие. Стаматова е и председател на комисията на Управителния съвет по плажен хандбал и беше отличена за развитието на плажния хандбал в страната. За първи път под нейно ръководство българският национален отбор – момичета и момчета участваха в три европейски първенства по плажен хандбал.

    Призове получиха наставниците Ирина Миладинова, Антоанета Вълкова, Самет Муртазали и Недялко Манолов. Благодарение на ръководството и треньорите на мъжкия тим хадбалистите на Хасково завоюваха вицешампионската титла на България миналата година.

    За принос в развитието на българския хандбал бяха отличени и двама съдии от Хасково - Константин Костадинов и Руско Стоянов.

    Награда посмъртно имаше и за доайена на хандбала и заслужил треньор на спорта Вълчо Даскалов - за цялостен принос и като създател на хандбала в Хасково. Под негово ръководство националният тим на България е достигал призови места на световно първенство.

    На церемонията присъстваха над 160 души.

    Haskovo.net  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ха
      Ханибал :)
      4 -1
      10:23, 14 окт 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Шо
      Шоков
      4 0
      12:26, 14 окт 2018
      Изтрили сте за Йоско. Човек без никакво(даже) средно образование цял живот се скатава на разни топли местенца. Трийте пак.
    • 3
      Го
      Гост
      0 0
      10:56, 15 окт 2018
      Е може ли цялото Хасково да не иде на кьорсофра? От кумова срама поне да се бяхте редуцирали, ама то ... нали затова сте със федерацията ... за лапането. Само Йосиф Давидов не знам с какво толкова е допринесъл, ама айде ... и за него да има.

    Видеа по темата

    Последни новини