От х:

Днес в x:

Танци на мотори и състезания на рокерски събор

    Традиционният рокерски събор събра множество мотористи от региона и страната в Харманли. По този повод бяха организирани стартове по булевард „България“, като част от отсечката беше отцепена за движение от полицаи. В надпреварата се включиха 21 участници, които се състезаваха в няколко категории – мотори до 600 кубика, до 750 кубика, до 1000 кубика, 1000 нитро и чопъри. Стартовете бяха от по двама мотористи, които влагаха усилия да надминат съперниците си в 400-метровата отсечка.

    След определяне на победителите се престъпи към същинското рокерско шоу. Опитни мотористи представиха атрактивно каране. Забележителни бяха изпълненията на Христо Алипиев, който буквално танцуваше на мотора си и около него, подавайки му газ. Атрактивни изпълнения с каране на задна гума показа и Михаил Бакърджиев – Набора. В демонстрациите се включиха и други мотористи, които бяха аплодирани от стотиците почитатели на рокерското шоу, насъбрали се днес край централния булевард в Харманли.

    По-късно мотористите направиха традиционна почетна обиколка на града. Рокерското шоу се организира от харманлийския клуб „Чакалите“ със съдействието на общината. То част от програмата на Харманли по повод празника на града – 2 май. Съборът се провежда от 2002 г.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Чо
      Чобанина
      5 -11
      19:11, 28 апр 2018
      А така, в Харманли, колкото по далече от Хасково с... Виж коментара
    • 2
      Ке
      Кенанския Маимун
      4 -2
      05:40, 29 апр 2018
      Рокерите от клуб "Кючекос " , се отдали на чалга танци :)))
      ... Видяли жабите че подковават коня и те вдигнали крака :)))
      • Чо
        Чобанина
        2 -1
        17:15, 29 апр 2018
        Кенански трябва да те черпя една ракия тебе :)
    Последни новини