От х:

Днес в x:

Виолина Кочева смени „Хасково“ с тима на „Берое“

Една от най-добрите баскетболистки на Хасково Виолина Кочева напусна тима. Тя премина в състава на старозагорския тим "Берое".

Кочева бе част от шампионския тим на хасковлийки, а за последно носи червения екип в събота, когато вече бившият ѝ клуб загуби гостуването си именно в Стара Загора.

Състезателката пристигна в Хасково през август 2016 г. след няколко титли зад гърба си с отбора на “Дунав”. В професионалната си кариера Виолина Кочева е играла още за “Марица” (Пловдив) и “Рилски спортист”.

„Трансферът вече е факт“, потвърди за Haskovo.net спортният директор на клуба Станислава Станкова. „Кочева пристигна в Хасково като полузамразена стока и благодарение на старши треньора Елена Станкова се превърна в доста апетитно ястие и е съвсем нормално някой да си я поръча. В случая „Берое“ си я поръчаха“, коментира още Станислава Станкова. „Такива трансфери, като този на Виолина Кочева, са нещо нормално и е обичайна практика в професионалния спорт. “, каза още тя. От клуба пожелаха на бившата си състезателка крепко здраве и бляскаво бъдеще със зелената фланелка.

Трансферният прозорец за БК „Хасково 2012“ е затворен от вчера. Последното ново попълнение за клуба е Радослава Бъчварова, която този сезон игра в румънския тим „Клуж“.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Kr
    Krum
    6 -8
    13:24, 9 яну 2018
    чудо! ще вземат още негърки. Градът се стопи, но за намаляване на данъци и такси дума не обелват общинските кърлежи, искат да увеличават прахосваните пари са спорт и култура!
  • 2
    Ом
    омуртаг
    6 0
    13:31, 9 яну 2018
    коя от двете с бял екип?!
    • Ма
      Майкъл Джордан
      3 -1
      14:34, 9 яну 2018
      Тази с топката в ръце!
Последни новини