От х:

Днес в x:

8 отбора футболисти ще спорят за купата на турнир в Хасково

8 отбора малки футболисти от Хасковска област ще спорят за купата на турнир в областния град. Състезанието е в рамките на националната програма "Децата и футболът" и ще се проведе на 19 април.
Футболистите от 8-те тима са деца до 12-годишна възраст. 4 от отборите са от Хасково - АФК "Хасково", ФК "Хасково 1957", ФК "АСТИ АБ" и ФК "Слънце", три от Димитровград - ФК "Димитровград 1947" и ФК "Бригада", участват още ФК "Свиленград 1921" и ФК "Харманли".

Турнирът се организира от АБФ (Асоциацията на българските футболисти), БФС (Българския футболен съюз), ММС (Министерството на младежта и спорта) и Община Хасково. По традиция турнирът се провежда под патронажа на кмета на Хасково Добри Беливанов, който е поканен да награди лично победителите в състезанието.
Мачовете ще се играят на стадион "Хасково" и започват в 9 ч. Финалният двубой за първото място започва в 15 ч. Всички участници ще получат пълна футболна екипировка и футболни топки, осигурени от организаторите на турнира. Ще бъдат раздадени и 9 индивидуални награди за най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, голмайстор №1, най-техничен състезател, най-полезен състезател, най-добър футболист на турнира и най-добър треньор. Индивидуалните призьори ще получат специални предметни награди.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    Грица
    1 0
    13:24, 16 апр 2017
    Една добра новина за Хасково и футбола вчасност. Успех на всички
Последни новини