От х:

Днес в x:

Крадци прибраха по празниците кухненски ножове, слънчеви очила и Пасат

За няколко кражби в региона съобщава в днешния си следпразничен бюлетин МВР -Хасково.

Някои и от тях са класика в жанра, но други са трагикомични, като задигането на два комплекта кухненски ножове от апартамент в Димитровград в първия ден на годината. И за да не останат съвсем в графата на куриозите, обирджиите прибрали от същия адрес на булевард „Н.Вапцаров”, като новогодишен подарък и телевизор.

Втората кражба на първи януари е от жилище на ул. „Сливница” в Хасково. Откраднати са 600 лева и неустановено количество златни бижута. Начина на проникване и в двете жилища е чрез използване на техническо средство.

В последният ден от старата година е регистрирана кражба в жилище на улица „З.Стоянов” в Димитровград. След отключване на входната врата е извършена кражба на 100 грама златни накити, 10 слънчеви очила и 5 ръчни часовника.

По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Последният описан в сводката случай на кражба е вече класически.

Той е в Харманли на пъпа на града.

Вчера 47-годишен харманлиец е заявил, че около 17,45 часа е паркирал на булевард „България” в Харманли лекия си автомобил Фолксваген с работещ двигател и ключ на контакта и влязъл в близката аптека. Там той се забавил около 2 минути и когато се върнал установил, че „Пасата” липсва. 

50-годишен свиленградчанин пак е задържан за кражба. на 1-ви около 21 часа, мъжът е хванат да краде дизелово гориво от паркиран в квартал „Петко войвода” в Свиленград товарен автомобил Скания, собственост на ЕООД, използвайки отвертка, с която е пробил резервоара. Задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини