От х:

Днес в x:

15-годишен дезертьор от дом катастрофира с откраднат Опел

    Четири хлапета избягаха от дом за непълнолетни в град Завет, област Разград, задигнаха лек автомобил Опел и катастрофираха с него в Харманли. Инцидентът стана малко след 20 часа снощи на кръстовището на ул. „Александър Константинов” и ул. „Сакар планина”, съобщиха от областната дирекция на полицията.

    Свидетели на катастрофата, изпратиха на редакционната поща на haskovo.net и снимки. Те потвърдиха, че в колата имало съмнително големи количества сокове и пакети с чипс.  Първоначално в харманли се чуло слух, че става въпрос за издирвани телефонни измамници.

    От официалната информация днес обаче става ясно, че зад волана на Опела било 15-годишно момче от Стара Загора. С него в колата пътувал още един негов връстник и две по-големи момчета - на 16 и 17 години. 

    Младият шофьор забил автомобила при ляв завой на кръстовището, като  отнел предимството на лек автомобил Ауди, който се движил направо.

    След удара водачът на Опела и двама от пътниците побягнали в неизвестна посока. На място останал само 17-годишният от Бургас. При заградителната акция полицаите установили, че Опелът е откраднат от град Завет. Освен това четирите хлапета са избягали от дом за непълнолетни в Завет и са обявени за издирване.

    По случая е образувано досъдебно производство. Установеното момче е задържано до 24 часа. Работата по случая продължава.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини