От х:

Днес в x:

Две рожденички - директор и 3-класничка, засадиха елхата в „Раковски“

Изображение 1 от 4

    Две рожденички посрещнаха живата елха в начално училище „Г. С. Раковски“ в Хасково. В днешния ден годишнини празнуват директорката на школото Димитрия Атанасова и третокласничката Иванка Златкова. Съучениците на 9-годишното момиче я бяха зарадвали с корона, която тя гордо носеше на главата и развяваше буйната си коса.

    Двете рожденички посрещнаха коледното дръвче, което беше засадено в двора на училището. Ученици от първи и трети клас пък бяха изработили гирлянди, с които старателно украсиха дръвчето.

    Преди това зелени дръвчета получиха ПМГ, Гимназията по автотранспорт, а по-късно и в НУ „Н. Йо. Вапцаров“, обясни зам.-кметът Милена Трендафилова, която присъства при доставката на елхите.

    Общо 25 дръвчета ще бъдат засадени в дворовете на хасковските училища - 18 са за школа в града и 7 за селата. Кампанията е организирана от община Хасково и е под надслов „Зелена Коледа“. Дръвчетата са от разсадника на „Екопрогрес“. Доставката им ще продължи и в следващите два дни.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Гр
      Граматиков
      8 -1
      16:00, 13 дек 2016
      Не се знае коя е 3-класничката,подозирам че е самата авторка на заглавието.
    • 2
      Ни
      Нина
      6 -1
      17:09, 13 дек 2016
      Как се чете 3-класничка? Някой пак е писал в съня си.
    • 3
      Ld
      Ld
      3 0
      21:07, 13 дек 2016
      Как ще ви се разсърди оная нервозната директорка на едно училище, че не и споменавате царството и господарството и че не сте и раздали елхички. Как може да го забравите това оправно селско чедо - така да се старее да вдига медииен шум. Пок маската на добронамерост и загриженост блика злоба и проклетия на н-та степен.
    Последни новини