От х:

Днес в x:

Шестгодишни мерят сили в скейтборд състезание в Димитровград

    Скейтборд състезание в парк "Марица" събра близо 30 участници от Стара Загора, Асеновград, Хасково и Димитровград днес. Проявата се организира за трета поредна година от школата по скейтборд към Детски и младежки център -Димитровград.

    В две възрастови групи - до 12 и до 18 години мериха сили участниците, като някои от тях демонстрираха майсторски изпълнения на уредите. 16 бяха представителите на тукашната школа в състезанието. Сред тях и двама шестгодишни скейтбордисти - Александра и Никола, който бяха най-малките участници.

     На финала с награди бяха отличени най-добрите състезатели. От школата по скейтборд споделиха, че с подкрепата на Общината се очаква разширение на площадката с още една алея. Предвижда се допълнително залесяване, както и оформяне на място, където трениращите да се подслонят и съхраняват уредите си.

    Припомняме, че началото на площадката за скейтборд на входа на парк "Марица" бе поставена след благотворителна инициатива на дамите от Инер Уил клуб -Димитровград.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ah
      Ahmed
      0 0
      23:23, 9 юли 2016
      Комшу, някой да знае къде е Динко от Ямбол?
    • 2
      Ка
      Капан
      0 0
      13:50, 10 юли 2016
      Халил ли си или Ахмед, но да ти кажа: Ако Динко е някъде с отрязана глава, ще се намери някой луд да отреже и главата на някой Дурхан. Ще се започне пак с Хайдушко движение и ако аз и ти сме нормални ще се чудим как да спрем всичко това! Това ли искаш? Българската държава не реагира ли подобаващо към Динковите прояви?
    • 3
      Mu
      Muharem
      0 0
      16:03, 10 юли 2016
      Комшу, някой да знае къде е Динко от Ямбол?

    Още новини

    Последни новини