От х:

Днес в x:

Дъжд и младежка самоувереност убиха баба край Минерални бани

19-годишен младеж не оценил рисковете на мокрия път вчера и вкарал своето Ауди А 4 в зверска катастрофа, вследствие на която сред смачканите ламарини издъхнала 77-годишната му баба. Двамата пътували от първомайското село Воден към Минерално банското Боян Ботево, като инцидентът станал малко след излизането от Караманци около 11 часа. Възползвайки се от хубавия път пред него, младият водач настъпил хубавата си кола, без да обръща внимание на завалелия отново дъжд и подгизналия от локви път. На десен завой момчето изтървало контрола над мощното возило, което изхвърчало от пътя. Последвал удар в крайпътен склон и преобръщане няколко пъти на колата.

В смачканото купе останала затисната бабата, която въпреки усилията на пристигналите спасителни екипи починала няколко минути по-късно. Жената се возела отзад, но била без обезопасителен колан. Няма алкохол в кръвта на тинейджъра. По случая е образувано досъдебно производство.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ре
    РЕЗПРОМ ВЕСЕЛ ДОМ
    11 -2
    18:53, 2 фев 2015
    Каквито гумите такъв и шофьора...всички са без грайфери...
  • 2
    Ма
    марко поло
    13 -4
    20:05, 2 фев 2015
    Какво ще образуваш досъдебно картинката е ясна - мощна кола плюс неадекватно пичлеме газареещо се и смърт ---отнемане на книжката и ЗАТВОР 5 или 10 години Така че като излезе да кара само ВЕЛОСИПЕД Но познайте нищо такова няма да стане пак ще играят ПАРИТЕ и някой съдия ще се НАГУШИ ХЕЙ ЖИВОТ ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕЙ на тоя свят с ПАРИЦИ ЛЕСНО СЕ ЖИВЕЙ
Последни новини