От х:

Днес в x:

6 °C

Късо подпали колата на пенсиониран електричар

Колата пламнала преди час, при паркиране след дълъг път

Късо съединение подпали личния автомобил на пенсионирания майстор от енергото Огнян Бъчваров. Неговото Ауди А 3 пламнало в гаража, малко след като Огнян и неговото семейство се върнали от дълъг път. По закона на всемирната гадост, пожарът се развилнял не на пътя, а точно когато освен возилото може да изпепели и още куп други неща - в случая гараж, инвентар и оборудване. Къщата на улица Кресна 16 бе отървана само заради светкавичната намеса на два противопожарни автомобила. В днешния мокър ден пожарникарите не вярваха че ще им се наложги да гасят, а по-скоро бяха приготвили помпите за отводняване, но калпава автомобилна ел система на уж запазеното Ауди, ги мобилизира да работят по предназначение.

Огънят бе потушен скоростно, но не преди да види сметката на всичко което можеше да гори и най-вече на колата. Междувременно гъстият пушек стресира хасковския център. Димът се виждаше от километри и се бе разстелил на стотици метри, така че локализацията в подаваните сигнали бе различна. Ако се вярваше на подателите гори всичко от ПМГ до бившия бар Тепро и най-вече новия хипермаркет Лидъл. В дийствителност улица Кресна се явава пресечка на бул. България малко зад УНСС, но силния вятър разнесъл кълбета пушек навсякъде. Ощеи по екзотични бяха предположенията какво става. Те варираха между промишлена авария/не че в района има промишленост/ до взрив на бомба или поне на газова бутилка. За щастие не бе нито едното инто другото, а просто акумулатор.

Според огнеборците именно около електрическото сърце на двигателя се случило късото, което тръгнало по гумените уплътнения и в крайна сметка обхванали целия двигател. Колата била бензинова, но за щастие след дългия път в резервоара имало много малко гориво и въпреки че автомобила изгорял безп остатък, до взрив не се е стигнало. Няма пострадали.

Г.Христов

Огнян Бъчваров заедно със сина и жена си гледаха тъжно съдбата на колата си
Инцидентът се разиграл на Кресна 16
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 07.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
07 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
07 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
07 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
07 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
07 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
07 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
07 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
07 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
07 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
07 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
07 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
07 мар 2021
Последни новини