От х:

Днес в x:

Арестуваха 29-годишен, окрал вили в Кенана

29-годишен хасковлия е задържан за 24 часа за кражби от вилна зона „Кенана”, съобщават от полицията. Двама потърпевши позвънили в районното управление и се оплакали, че са им откраднати 2 водосъдържателя, барабан от автоматична пералня, 4 метални кола, метален варел /200л./, метални табли от легло, казан за варене на зимнина, гилотина за рязане на метал и 3 бойлера. След получения сигнал и издирвателни действия, хасковските полицаи са установили и задържали познатия им с подобните си прояви мъж. Инкриминираните вещи са открити в пункт за изкупуване на черни и цветни метали край Хасково.

49-годишен хасковлия е задържан в момент на кражба. Мъжът счупил стъкло на прозорец във вила в село Книжовник. След подадения сигнал на място е изпратен автопатрул, който задържал мъжа заедно с вещите – предмет на престъпление. Познатият на органите на реда е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Също за кражба в РУП-Хасково е доведен и 16-годишен младеж. На улица „Г. Кирков” в областния град, момчето е откраднало мобилен телефон от 14-годишно момче. С познатият с подобните си прояви непълнолетен работи инспектор Детска педагогическа стая.

За кражба на GSM съобщават и от димитровградското управление. В ареста е задържан 54-годишен димитровградчанин, откраднал мобилния телефон от 57-годишна жена. Кражбата станала в местна сладкарница.

Haskovo.net



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини