От х:

Днес в x:

Арсенал и Реал М счупиха гредите, съдията - нервите им

Двама от Реал Мадрид/в жълто/ преследват един от Арсенал

Арсенал и Реал Мадрид направиха зрелищен футболен спектакъл с много голове и зверски удари в гредите. Двата отбора бяха подкрепяни от гласовити агитки с плакати, а чаровни мажоретки вдигаха настроението на състезатели и публика. Зрелището бе достъпно за всички, минали покрай двора на хасковското ОУ „Кирил и Методий“. Там се провеждаше детска шампионска лига FARE 2013, като част от инициатива на ЕС за борбата с расизма и различията.

В лигата участваха най-известните имена на европейския футбол-Арсенал, Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед, Барселона и Милан. Както се полагаше на тези марки, мачовете бяха свирепи и острастени, а грешките на съдиите тежаха много. Още в първия двубой фрапиращ фал на главния съдия/ в случая съдийка/ за малко не опорочи едно от дербитата. След вихрена атака хасковски Кристияно Роналдо /нападател на Реал М/ завърши със зверски удар в страничната греда. Топката отскочи като куршум извън полето, но....реферът зачете гол. Не видяла какво станало после с топката. Слава богу после се поправи. Женска му работа.

Съдийските бригади бяха водени от директора Костадин Калъпов, който в случая се явяваше нещо като главен делегат-определяше правилата и съдийски назначения. За по-напечените дербита обаче лично наду свирката и размаха предварително приготвените картони. Ситуацията бързо бе овладяна.

За доброто настроение на публиката се грижеха ято пъстри седмокласнички, които раздаваха усмивки и топли банички.

Г.Христов

Реал бе подложен под натиск
Агитката на съгражданите от Челси подкрепяше Арсенал
Мажоретките подкрепяха всички
Падна голямо викане

Калъпов бе като супервайзор на турнира
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини