От х:

Днес в x:

Хасково сдава първото място след бой от Добруджа

На Ямача е далеч по-лесно. Кадър от убедителното 3:0 срещу Пирин Разлог

Хасково загуби с 0:1 в гостуването си на Добруджа/Добрич/ и на практика хариза първото място в групата. То може да бъде заето от Марек още днес, ако неудържимия напоследък тим от Дупница бие намиращият се извън форма тим на Калиакра. Марек е само с точка по-малко от Хасково и ще е първи дори и при равен.

Заслугата за което е изцяло на хасковлии. Нашите направиха откровено слаб мач, като в първото полувреме имаха само 2 /две/ атаки. При една от тях обаче Недялкои Хубенов стреля остро, но след намесата на вратаря на Добруджа, топката се отби в гредата. Домакините пък пропуснаха 3-4 положения за гол. Второто полувреме бе значително по качествено откъм игра, но за съжаление и по-негативно като резултат. 5 минути след почивката Спас Георгиев реализира за 1:0 след колективна грешка в отбраната на Хасково. Георгиев бе оставен непокрит на метър от голлинията, а отбраната ни пропусна през целия пеналт центриране от фаул. След гола Добруджа тръгна да громи хасковлии и удари две греди. Особено куриозен бе случая в 65-тата минута, когато същият Георгиев излезе очи в очи с вратаря Ивайло Василев, литна го, но на празна врата уцели левия страничен стълб.

През последните 15 минути на мача Хасково опитаха да изравнят, но успяха да стигнат само до няколко центрирания и разбърквания пред вратата на домакините.

С победата Добруджа се укрепва на третото място с 14 точки. Хасково остава втори с 18, след като в последния мач от кръга Марек би Калиакра с 2:0. Тимът от Дупница е с 20 точки.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини