От х:

Днес в x:

Астра стана горяща бомба пред блок на „Ком“

Стоп кадър от видеото на Мария Христова

Опел Астра се запали в движение в ранният следобед днес и паникьоса собствениците на десетки автомобили, спрели на паркинг пред блок на ул. Ком. Паниката идвала от там, че колата била с газова уредба, а в непосредствена близост до нея имало коли и хора. За щастие пламъците не стигнали до багажника, където била бутилката и се „ограничили“ само в двигателния отсек. Факт, който не грееше особено собственика на име Валентин, понеже колата му вече ставаше вече само за скрап.

Вальо тъкмо подкарал към доктора, който трябвало да прегледа счупеният му преди два месеца крак. Тръгнал на бензин, после решил да включи на газ. И изпод капака лумнал пламък. Любителското видео, изпратено от читателката ни Мария Христова илюстрира, че нещата съвсем не били „майтап работа“. Две пожарни от хасковската служба светкавично потушиха пламъците. Вече изгорялата астра изглеждаше съвсем безобидна, издърпана до фасадата на блока. Само дето на Валнетин му се ревеше.

Колата била изправна, наскоро минала технически преглед. Същият ден тя навъртяла 30-на километра от село Константиново до Хасково. Всичко било наред. Водачът малко поотдъхнал и тръгнал на лекар, но май ще стигне само до близката автоморга.

Спорно е дали пожарът тръгнал при превключване от бензин на газ или късо съединение по ел системата докарала белята. Твърде вероятно е обяснението да съвсем просто-93-та. Оттогава е моделът на автомобила. Да караш с 20-годишни е лотария, може да те остави всеки момент, доста двусмислено изкоментира живущ от блока.

Вярно е.

Г.Христов

Резултатът
Двигателят бе стопен
Комшии метяха остатъците
На Вальо направо не му се говореше
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини