От х:

Днес в x:

Заловиха 171 000 нелегални цигари и 85 кг. тютюн

Над 171 000 къса нелегални цигари и 85 килограма безакцизен тютюн заловиха криминалистите през уикенда, съобщават от МВР Хасково. 20 000 къса от общото количество е открито при полицейска проверка на пътя Димитровград – село Добрич в лек автомобил Опел Астра, шофиран от 28-годишен маджаровец. Последвала е проверка и в гараж, ползван от мъжа, където са намерени още 14 000 къса цигари "Turquoise" и "Palladium".

Същия ден димитровградските криминалисти са проверили гараж на улица „З. Зограф” в града, стопанисван от 53-годишен местен жител. В помещението са намерени 136 400 къса от марките "Famous", "Тurquoise", "Рalladium". Останалите 620 къса цигари без бандерол от марките „ММ”, "Victory", "LM" са иззети вчера на Неделен пазар в Димитровград от лек автомобил Опел Астра, управляван от 48-годишен старозагорец.

85 кг нарязан тютюнът е открит при полицейска проверка на лек автомобил Ланчия на Неделен автопазар в Димитровград. Колата е шофирана от 57-годишен мъж с 54-годишна спътничка от Пловдив. Цигарите и тютюна са иззети с протоколи за доброволно предаване. Образувани са досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини