От х:

Днес в x:

Паркиране по хасковски

Паркиране по хасковски

Хасковлии могат да патентоват паркирането си, защото такова по другите градове няма. Това обяви наш читател който ни предостави снимка на класическо „асковско“ паркиране, на кръстовището на ул. Есперанто и ул. Добруджа.

От снимката личи, че наши съграждани са постигнали почти непостижимото-от 13 коли нито една не е паркирана като хората. Безспорен първенец е Фолксвагена на преден план. Той не просто нарушава закона, позицията му просто противоречи на здравия разум, да не говорим за елементарното възпитание на един шофьор, дивеше се нашия съгражданин.

Колите отляво и отдясно на улицата са върху тротоар. Някои са паркирани надлъжно, други напречно на улицата и една друга се запушват. Слабото извинение е, че улица Есперанто била и без това задънена и колите/на живущите в блока/ не бъркат движението на останалите. Ако това е вярно, то един хасковски блок си има своя, собствена улица.

Haskovo.net ще продължи да публикува ваши снимки и сигнали по наболели проблеми на града, какъвто безспорно е неправилното паркиране.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини