От х:

Днес в x:

Инструктор и курсист се обръщат по таван, докато бързат за изпит

На сняг се случват и такива неща

Изпитът по кормуване приключи бързо за курсист и неговият инструктор от Харманли, след като учебният им автомобил се обърна в дере на път за Хасково. За щастие няма сериозно пострадали-момчето е с леко чукната глава и след преглед в хасковската болница е освободено за домашно лечение, научи Haskovo.net.

Инцидентът станал на излизане от Харманли малко преди поляновският разклон. Учебната кола на фирма „Бари“ тъкмо тръгвала да се спуска по трилентовото нанадолнище, когато поднесла на заледен участък от пътя. Колата хлътнала в крайпътното дере и след обръщане по таван, се приземила отново на гумите си. Не е известно дали зад волана е бил инструкторът Яньо Янев или неговия курсист.

Фирма "Бари" все пак присъствала на днешния шофьорски изпит в Хасково, но бе представена от бащата на Яньо и друг курсист.

Опитът ни да се свържем по телефона с Яньо Янев завърши с разговор с баща му. Според неговата версия, кола е засякла пътя на инструктора и го е принудила да влезе в канавката. Това е повлякло и обръщането. Инцидентът станал на прав участък. "Какво толкова е станало" попита господинът и прекъсна линията.

 Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини