От х:

Днес в x:

МБАЛ "Св.Екатерина" вдига нивото - преглед на печата

Димитровградската болница "Св.Екатерина" вдига нивото, за това информира от новият си брой днес вестник "Тракия 21 век".От там отчитат засилен прием на пациенти в първите три месеца на годината, Япония помага на здравното заведение за скенер, Щатите дават пари за ремонта.

Друга оптимистична новина от страниците на "Тракия 21 век" - "Неохим" АД постепенно излиза от кризата. Това заявява в интервю на страниците на изданието изп.директор Тошо Димов. Инвестиции за над 30 млн.лв. в производството на амоняк ще доведат до икономии на газ, казва още Димов.

БЧК отличи кмета Стефан Димитров - дописката е от стр.4 на седмичника. Червенокръската организация отличи градоначалника заради активна дейност и кръводарителска акция.

Управникът на Крум ще се бори за трети мандат - Георги Ангелов обяви официално това вчера, кандидатурата му издигна 7-членен инициативен комитет.

Арестуваха Лудия за отвличане и изнасилване - хасковска новина, свързана с Димитровград. Преди дни рецидивистът насили момиче от Димитровград, като я отвлече от спирка на бул."Трети март".

Стайчето мачка Глория през роклята - забавната история е публикувана  на стр.6 на "Тракия 21 век". Става дума за небезизвестният масажист от Черноконево Динко -Стайчето, известен със златните си ръце и отстраняването на контузии.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини