От х:

Днес в x:

Асеновградчанин без книжка ранил пътните ченгета. Хващат го Пловдив

33 годишния асеновградчанин Гюнай И. е отговорен за катастрофата с полицайска патрулка снощи в полунощ, при която бяха ранени двама хасковски пътни полицаи. Асеновградчанинът помля с БМВ 316 полицейска Астра в района на картинг пистата и избягъл към Пловдив. Успял да избегне полицейска засечка по Е-80 в района на село Клокотница. Днес беглецът бе спипан в Пловдив при съвместна акция на хасковски и пловдивски ченгета, съобщават от ОДП Хасково.

Оказало се че Гюнай бягал щото бил неправоспособен водач, сиреч нямал книжка. Наскоро купил мощното возило от пловдивска заложна къща, но колата дори още не била прехвърлена на негово име. Имал и друг мотив. В разрез с правилата на безопасност в колата имало 6-ма души- той самият, съпругата му и 4 деца между 6 и 14 години. Именно претоварения автомобил дал повод на пътните полицаи да опитат да го спрат за пръв път, на булевард "Васил Левски" в района на бензиностанция Шел.

Гюнай е криминално проявен. Задържан е няколко пъти за грабежи и кражби, като дори има излежана ефективна присъда. Обстоятелствата по инцидента още се разследват. В момента задържаните се разпитват. Заведено е следствено дело, като съдбата на Гюнай се усложнява и заради неизпълнение на полицейско разпореждане.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини