От х:

Днес в x:

Млатиха инкасатор на Синята зона заради скоба

Петко Братанов е с разбит нос и сцепена устна

30-годишния Петко Братанов е с разбит нос и сцепена устна след като бе нацелен с юмрук в лицето от шофьор паркирал неправомерно в Синята зона. Инцидентът станал пред полицаи. Именно те разтървали побойника от жертвата му.

„Нахвърли ми се заради едните 10 лв“, продума шокираният инкасатор. Петко си извади свидетелство при съдебния лекар д-р Еленски и ще съди побойника.

Екшънът се разиграл около два и половина следобед. Собственикът на миниван Сеат паркирал в Синята зона на улица „Иван Вазов“. Обяснил на приближилия инкасатор, че имал работа за 5-10 мин с едни документи. Петко му махнал с ръка, в такива случаи влизали в положение. Гражданинът обаче се запилял за повече от половин час и инкасаторът тръгнал да си върши работата в друг край на поверения му участък. В този момент минали служители на Общинска полиция, видяли че автомобилът не е таксуван и сложила скобите.

Като видял арестувания автомобил, собственикът му полудял. „Разкрещя ми се, аз нищо не разбирах. Говореше на завален български език. После ме удари“ каза Петко. Нападателят бил едър и агресивен, момчето щяло да пострада по-лошо, но от общинска полиция, които още били на улицата се намесили своевременно. Нападателят бил закопчан. Казвал се Мариан Михайлов и бил от Хасково. Видимо бил на около 50 години. Полицията отказа допълнителна информация по случая.

Въпреки разкървавения нос и съмненията за комоцио, Петко се върна на работното си място, час след инцидента. Това е първият побой над наш инкасатор, ще го съдим закани се и шефът на Зоната Янко Манолов.

Г.Христов

Инкасаторът бе нападнат докато си е вършил раБотата
Тове е Ван-ът заради който избухнала разправията
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини