От х:

Днес в x:

Градят нов имидж на димитровградския пазар

Дефиле с тоалети от местни фирми имаше пред Спортна зала "Младост" и през декември миналата година

Модни дефилета на Неделен пазар започва да организира редовно ръководството на предприятие "Общински пазари", казаха от там. Първата от поредицата изяви на модния подиум започва тази неделя, 30 януари от 11.00 часа. Мястото е Спортна зала "Младост", където през декември миналата година се проведе коледно-новогодишната фиеста.

Ще бъдат представени пет фирми, произвеждащи и търгуващи с дамски облекла. Модните творения ще представят за пореден път манекените на агенция FH1 с представител Георги Георгиев. за настроението на гостите ще се погрижи и забавно-духовия оркестър с диригент Доцо Вътков. Той ще даде старт на празника с музика още в 10.30 часа.

"Димитровградският пазар трябва да скъса с имиджа на битак, където се продават евтини и некачествени стоки", каза по време на обсъждането на бюджета миналата седмица градоначалника Стефан Димитров. Според него, това може да стане освен с подобряване на инфрастуктурата и чрез създаването на всякакви удобства и забави за клиентите на най-големия пазар в България.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини