От х:

Днес в x:

Баните с втори замкмет, ще сече дърва

Кмета Орхан Шабан почувства нужда от заместник

Фаредин Шен, дългогодишният съратник на кмета на Минерални бани Орхан Шабан е новия замкмет на общината. Той ще отговаря за горското стопанство и общинските фирми които се занимават с дърводобив в Минерални бани. Шен ще е втория зам-кмет на общината заедно с Юджел Юксел.

Длъжността на втори замкмет стоя вакантна повече от година, след напускането на титуляра Стойчо Запря обясни за Haskovo.net Орхан Шабан. Запрянов стана шеф на местните данъци и такси, а човек който да отговаря за дърводобива не бил необходим. „От две години не сме добивали дърва“ обясни Шабан. Тази година обаче ще се сече и трябва човек който да отговаря за работата на двете общински в горското стопанство.

От близо 10 години Фаредин Шен е най-верния човек на Шабан. Шен бе И.Д. Кмет на Баните през 2001-ва година, после бе замкмет през първия мандат на Шабан. След това стана председател на общинския съвет откъдето бе изгонен със скандал преди две години. Оттогава е само съветник. На мястото му в общински съвет минерални бани влиза друг от листата на ДПС Мюмюн Рамадан.

Г.Христов

Преди две години Шен падна жертва на конфликта между Шабан и Мюмюн Искендер
Фаредин Шен
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини