От х:

Днес в x:

Мъж ограби офис за парични преводи в Хасково след като заплаши с нож касиерка

Мъж е задържан за грабеж в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера в 17:40 часа на спешния телефон е подаден сигнал от служителка в офис за парични преводи и разплащания в комплекс „Веспрем“ в града. Жената съобщила, че 10 минути по-рано в офиса е влязъл мъж с качулка на главата и медицинска маска на лицето. Непознатият се приближил и насочил към нея нож. Поискал да му даде оборота от касата. Изплашената жена му предала наличните 2010 лева и 200 лева на монети, които той прибрал в чанта и се оттеглил в неизвестна посока.

Незабавно са сформирани екипи по издирване на нападателя и 3 часа по-късно 48-годишният познайник на полицията е установен и задържан с част от откраднатите пари. Мярката на задържане на хасковлията е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

От управлението в Димитровград също съобщават за задържан мъж, ограбил жена вчера. 68-годишната потърпевша разказала в 14 часа, че докато се движила по булевард „Димитър Благоев“ била нападната в гръб от мъж с качулка, който се опитвал да отмъкне дамската й чанта. Дръжката на чантата се скъсала, тя се разтворила и той откраднал портмонето й. По данни на потърпевшата в него имало 120 лева, дебитна карта и лични документи. В хода на издривателните действия полицаите са заловили 35-годишен от града, познат с подобните си прояви. При задържането му той стискал в ръката откраднатата сума и признал действията си пред служителите.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    До
    дознател Светулков
    10 -4
    09:40, 6 мар 2024
    Касиерката е излезнала да изпуши една папироса на чист въздух и поискала огънче от старият наш познайник и вместо запалка е извадил сгъваемият нож тип чекия и е поискал оборота от чейнджа.
    • Bl
      Blessings
      1 0
      18:37, 6 мар 2024
      Да се поучим от дългогодишният опит като разследващ на симпатичният Светльо Свет ул ко в! Щял да издава и мемоари. Една част били озаглавени "моите топли срещи с г-н Ненков".
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини