От х:

Днес в x:

Офис асистент, търговски представител и здравен медиатор са сред свободните работни позиции в Хасково

40 свободни работни места са обявени в Бюрото по труда в Хасково в производството електронни модули за автомобили. Образованието, което се изисква, е средно.

Местният бизнес продължава да има нужда и от висококвалифицирани шофьори. 20 свободни позиции са обявени за тираджии със средно образование и правоспособност в категория СЕ.

Сред хората с висше образование, се търси кинезитерапевт или физиотерапевт. Има обявена и позиция за продавач в агроаптека.

Свободно работно място е посочено и за инженер ВиК. Позицията е обявена от ВиК –Хасково. Дружеството има посочени още свободни работни месата-за счетоводител, заварчик, технически ръководител за район Харманли, инкасатор плащания.

В БТ Хасково има подадена информация и за наличието на свободно място за преподавател по електротехника и електрообзавеждане, който трябва да е с висше инженерно образование.

Свободно място има и за работник в кухня по Проект „Младежка заетост +„. Търсят се и седем сервитьори с професионален опит.

Налични свободни позиции има и за преводачи. А кандидатите могат да са с висше или средно образование.

Сред предложенията за работа на половин ден са позициите за разносвач на храна и работник в сферата на винопроизводството.

Офис асистент, търговски представител и здравен медиатор, са други от предлаганите свободни работни места.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини