От х:

Днес в x:

Започва конкурсът за вълшебството на сезоните в снимки и рисунки

За тринадесета поредна година Община Хасково и Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център” – Хасково обявяват конкурси за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”. Творческите инициативи са посветени на настъпването на Астрономическата пролет. Конкурсите са за фотография и за рисунка, а идеята е младите хора да обърнат поглед към красотата на Земята през различните сезони.

Според регламента на конкурса, две са възрастовите групи-5-7 и 8-12 клас в раздела за фотографии и 3 1-4, 5-7 и 8-12 клас-за рисунки.

Всеки автор може да подаде за участие до четири свои творби, като ще се поощряват, отразилите и четирите сезона на годината в тях.

През тази година конкурсът ще има хибриден характер. Освен в електронен вариант, снимките и рисунките ще бъдат приемани и на хартия. Само изпратените по електронен път творби ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс „Вълшебството на сезоните“. Изпратените на хартия снимки и рисунки ще бъдат представени в традиционната фотоизложба „Вълшебството на сезоните“, експонирана в Младежки център за пролетното равноденствие.

Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 8 март 2024 г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини