От х:

Днес в x:

2023 г.: Работни заплати са сред най-четените новини в Haskovo.net

В края годината отново е време да погледнем към новинарския поток. През изминалите 365 дни най-четените публикации в Haskovo.net касаят работни заплати. Класацията в топ 10 води новина със заглавие „Дават 3000 лв. заплата за продавач на билети на три смени“, която има над 47 000 посещения. Става дума за позиции за 10 продавачи на билети на каса на автогарата в Свиленград, за които се изискваше владеене на английски или турски език.

В най-четените новини попадна и публикация за работната заплата на хасковски лекар, който е получавал по 67 000 лева на месец.

Интересът на читателите на сайта е бил провокиран от публикации за задържани иманяри със старинни ценности, катастрофа със загинали младежи край стамболовското село Пчелари, за 25-годишен водач загинал на място след удар в дърво до ханче „Клокотница“, както и за починал в дома си възрастен мъж, зарязан от децата си.

В класацията на най-четените новини попадат и други инциденти със смъртни случаи - „Майка-осиновителка: С умствена изостаналост е 17-годишната Елена, която наръга баба си“, „Жертва на сбиване в нощта на посрещането на новата година“, но и Задържан мъж с наркотици за над 200 000 лв., шофирал дрогиран и без книжка“, както и „Екокатастрофа по река Марица край Димитровград, тонове мъртва риба“, която е и най-коментираната новина в сайта.

Haskovo.net пожелава на своите читатели весело посрещане на новата 2024 г., която да е здрава и по-успешна от изминалата, изпълнена с повече позитивни новини.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини