От х:

Днес в x:

Обзор за 2022 г.: Цената на дървата за огрев най-четената тема в Haskovo.net

Традиционно в края на годината е време да погледнем към новинарския поток в изминалите 365 дни. Изминаващата 2022 г. бе белязана с редица поскъпвания в цените на горива, електричество, хранителни продукти. На такава тема е и най-четената новина в Haskovo.net, изпреварвайки криминалната хроника. Публикацията е със заглавие „Нова цена на дървата за огрев: с 30 лева нагоре от началото на седмицата“ и е събрала над 45 000 посещения.

В „топ 10“ на най-четените новини в сайта следват публикации за инциденти. Две от тях касаят убийството на ММА боеца Тургай Сали, който беше прострелян пред дома му в Хасково, а за престъплението е задържан мексиканецът Виктор Омар. Статиите със заглавия „Простреляният мъж тази нощ в Хасково е жив и е в болница в Пловдив“ и „Почина простреляният ММА боец от Хасково“са и най-коментираните през изминаващата година.

В класацията са още публикации за катастрофа с лек автомобил, който падна в хасковската река, за срутена стена на къща при нов строеж на улица „Байкал“, за катастрофата край димитровградското село Добрич от началото на този месец, при която загинаха 41-годишна жена и 15-годишната й дъщеря, а другото и дете – на 5 години и мъж бяха откарани в болница с опасност за живота.

Haskovo.net набира все по-голяма популярност и в социална мрежа, в която видеата имат стотици хиляди преглеждания. Най-силен интерес е предизвикало видео с ангелските гласове на Симона Захариева и Даяна Асенова, които макар крехката си възраст като възпитанички на 15-а детска градина „Слънце“ впечатлиха с таланта си музикални специалисти и спечелиха златни медали от национален конкурс. 5-минутното клипче има над 326 000 преглеждания, над 830 коментара, над 14 000 харесвания. Виеото с изпълнението им може да видите по-долу. 

Екипът на Haskovo.net благодари на своите читатели за доверието и затова, че вече над 14 години продължават да се информират от новинарския сайт.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини