От х:

Днес в x:

Престъпленията вълнуват най-много хасковлии през 2021-а

По традиция в края на годината е време за равносметка и да погледнем към изминалите 356 дни в новинарски план. Както през повечето години, така и през 2021-а, най-голям интерес у читателите на Haskovo.net са предизвикали публикации, свързани с престъпления.

Най-четената новина в сайта е „Моторист загина при катастрофа по пътя между Хасково и Димитровград“, която към днешна дата има над 31 000 посещения. Инцидентът потресе хасковлии и дни по-късно мотористи от цялата страна направиха мотообиколка в областния град и призоваха за толерантност на пътя.

През годината читателите на сайта са отдали голямо голямо значение и на други инциденти. Най-много коментари в сайта е провокирала публикацията със заглавие „24-годишният Октай Хасан остава в ареста за изнасилване и блудство“. Към днешна дата под статията има 126 мнения.

Сред най-четените новини са „Бой и стрелба в центъра на Хасково“ и „Бременна жена разчлени майка си“. Голям брой посещение има и публикацията за рокадата в ръководството на МВР-Хасково със заглавие „Венцислав Кирчев ще е новият директор на полицията в Хасково“.

Социална тема също  влиза във фокуса на внимание. Сред най-четените новини в сайта е публикацията „Работодателите не са длъжни да предоставят данъчно облекчение за деца, тогава подаваме декларация пред НАП“. Темата за сериозното увеличение през тази година на подпомагането за работещите родители и условията, при които те могат да го получат, е придружена с видео материал и касае по-голямата част от хората.

Ще запомним 2021-а като година на избори, тъй като българите имаха възможност да гласуват три пъти и едва тогава се стигна до съставяне на правителство. В полезрението на хасковлии влязоха и много други значими теми като проблемите с ВиК и скъпия ток.

Статистиката сочи, че среднодневно около 30 000 потребители се информират от Haskovo.net. Горди сме от доверието на нашите читатели, които в някои моменти се увеличават драстично. Увеличение бележат преглежданията на видеата и живи излъчвания на Фейсбук страницата на сайта. Някои от тях имат по над 100 000 преглеждания и стотици коментари и реакции. Екипът на Haskovo.net се старае да е в центъра на събитията и да задоволява интереса на своите читатели с важни и интересни теми.

Пожелаваме си през 2022 година да има повече добри новини!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Чи
    читател
    14 -3
    13:13, 31 дек 2021
    Няма такъв смях. Единия сайт като пръдна и вие се насрахте. Скучна плагиатска история
    • Ем
      Ема
      11 -2
      15:11, 31 дек 2021
      Спонсорите са едни и същи, какво по-различно да измислят
  • 2
    Фи
    Фифа 2019
    14 -4
    14:03, 31 дек 2021
    Читателя не се вълнува от престъпления ама вие това пишете само. Най-лесно е. Преписвате от МВР и готово. Направете едим сайт и покажете и хубавата страна на живота.
    • Ма
      Матриал
      11 0
      14:17, 31 дек 2021
      Умрем за скандали!
  • 3
    Гр
    Гражданка
    11 -1
    17:22, 31 дек 2021
    Избрахте престъпници, мафиоти ченгета и дебили в парламента, президенството и министерския съвет и какво друго може да се очаква.
    Няма да ни е спорна следващата година.
  • 4
    Ха
    хасколф
    3 0
    12:04, 1 яну 2022
    Не знаех, че годината е от 356 дни, но явно от хасково нет "човек може да научи много". Да се смееш ли, да плачеш ли...
Последни новини