От х:

Днес в x:

Равносметката за 2019 г.: Смърт, катастрофи и побой са най-четени в Haskovo.net

В края на годината традиционно е време за равносметка. Дойде време за анализ на новинарския поток, заинтригувал най-силно читателите на Haskovo.net.

Данните от моментната статистика показват, че най-голям интерес са предизвикали катастрофи. Класацията води публикация за два инцидента със заглавие "Биволи преобърнаха кола преди Хасково, двама загинаха по пътя за Димитровград", която е прочетена над 38 000 пъти. Произшествията станаха през юни тази година.

Инцидентът с животните стана на пътя от Хасково към Кърджали. При него пострадаха младежи, пътуващи в лек автомобил Опел, който се блъсна в биволите, излезли на пътното платно.

Другият инцидент стана в района на завод "Язаки", при който загинаха двама младежи. Те са пътували в лек автомобил БМВ, който се е блъсна в камион.

В най-четените новини следват: публикация за смъртта на 32-годишен моторист, загинал след катастрофа до жп гарата в Хасково и статия за избягал водач на Ауди, след като се блъсна в камион с дини на магистрала "Марица".

В класацията на най-четените новини следват публикации на друга тематика. Сред тях са сбиване пред хасковска дискотека, откриване на новия завод за фарове между Хасково и Димитровград и наемане на над 150 души, починала в болницата пациентка, задържани иманяри и наркопласьори, както и смъртта на загиналия на място мъж, под рухналата ограда на бившата казарма.

Най-коментираните новини са предимно политическите. Най-много коментари има публикацията със заглавие "ГЕРБ обяви официално кметската кандидатура на Станислав Дечев за Хасково", който на местните избори през октомври бе избран за кмет на общината още на първи тур. Публикацията е предизвикала над 110 коментара. Интерес и отзвук са предизвикали още новите за поскъпването на такса смет в Хасково, публикации от сферата на здравеопазването, ситуацията с рухналата казармена стена и други новини от политическия живот на Хасково.

Екипът на Haskovo.net благодари за доверието на своите читатели!

Весела Нова година! Нека 2020-а да бъде здрава, по-ползотворна от изминалата и повече позитивни новини!

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Правителството дава 30 милиона лева за Водопроводната Мрежа на Перник , съобщи Боци Рапона
    .....
    За Перник може за Каунь Дере не може
    ...
    Вие сами сте си виновни :))
    • Гя
      Гяура си ти
      5 -11
      09:56, 31 дек 2019
      Каквото за Хасково,такова и за цялата страна.Стига... Виж коментара
    • Разбира се че съм над вас - Аз съм Американец а ви... Виж коментара
    • Mu
      Mustafa
      3 -3
      13:35, 31 дек 2019
      Гяурите го духат не 3, а вече 30 години.
  • 2
    +-
    +-
    12 -5
    09:05, 31 дек 2019
    Хасково.net, и ние благодарим за написаното от Вас през годината!
    Весела Нова година и на Вас!
    А през 2020 г. бъдете здрави и пуснете пак оная рубрика "Питай кмета", че сме му се наточили здраво!
  • 3
    Гр
    Гражданин
    10 -7
    10:36, 31 дек 2019
    За драскачите на Хасково Нет и българските журналЯ най-важно е да отразяват черните хроники -убийства, побои, изнасилвания, кражби и постоянно да стресират хората. Те за друго като не стават, естествено, че затова ще пишат. Информацията от пресцентъра на полицията и хоп на първа страница на новините. Поне малко се засрамете и в навечерието на Нова година не разваляйте настроението на хората (което и без друго липсва) с това, кои новини са най-четени!
Последни новини