От х:

Днес в x:

Арестуваха пласьор на дрога от Харманли, двама клиенти също в ареста

Тайника с дрогата на харманлиеца. Снимка от МВР

41-годишен пласьор на наркотици бе арестуван вчера в Харманли след акция на спецченгетата, съобщават от областната дирекция на МВР. До него полицаите стигнали след задържането на двама мъже от Свиленград на бензиностанция край Любимец. В тях са намерени обшо 14 грама хероин. Те пътували с лек автомобил „Ланчия“.

При обиск на П.П./27г/ са намерени 2 спринцовки и пликче с тегло 0,52 грама, което при полеви наркотест реагира на хероин. Последвал е обиск и на Г.Т./28г/, в когото откриват 2 пакетчета от същата дрога с общо тегло 1,44 грама. В хода на разследването, криминалистите са достигнали до човека, продал им наркотика. Под контрола на районна прокуратура – Свиленград и с помощта на харманлийските полицаи вчера са извършени процесуално-следствени действия в дома на 41-годишния продавач на дрогата в Харманли. В ниша на стената, прикрита с тухла, са иззети 13 пакетчета с общо тегло 12 грама с кафеникаво прахообразно вещество. Проверката с полеви тест е потвърдила, че това е хероин.

Криминалистите са иззели още списък на лица “пазарували” от Р. Р., 6 мобилни телефона, 8 СИМ карти и 10 спринцовки. Тримата мъже са задържани до 24 часа в ареста на полицейското управление в Свиленград по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини