От х:

Днес в x:

Независимият кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев тръгва срещу модела на управление „Дечев“

    В последните години основно проблемите на Хасково идват от недалновидното управление на ГЕРБ и модела “Дечев“. Това каза независимият кандидат за кмет Николай Ставрев, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от шест формации: "Спаси Хасково", които ще се явят на местните избори под името,“Ние идваме“, “Български възход”, Партия "Българе", “ПП-ДБ” и БСП.

    Днес бяха внесени 5 248 подписа за регистрация на участието му в кметската надпревара в ОИК.

    Ставрев посочи, че с екипа, с който работи, са изградили стратегическа „пътна карта“ за решаване проблемите на Хасково:

    „Искаме да работим не на парче, а дългосрочно за това Хасково да стане модерен и привлекателен град за инвеститори и същевременно безопасен за децата ни“.

    Ставрев посочи, че предстоящата кампания за вота е надпревара, в която очаква от опонентите си спортсменска борба. Той поясни, че преговорите с подкрепящите го формации, се водят от няколко месеца и заради това се е наложило да се фокусира основно върху предстоящата кампания. Така кандидатът отговори на въпроса в какво професионално поприще се подвизава в момента.

    Приоритетният проблем за решаване в Хасково, според Ставрев, е уличният трафик и привеждане на инфраструктурата в изрядност. Инвестициите за инфраструктурни проекти, могат да бъдат набавени през различни програми, както и през местния бюджет, а за по-големите и през публично-частно партньорство, допълни водачът на листата за общински съветници от “Ние идваме“ Марин Райчев: „Фокусирали сме се върху проекти, които да имат икономическа стойност за общината и да си заслужават. Не се притесняваме това да стане и чрез кредит“, допълни кандидатът за общински съветник. Той прогнозира квалифицирано мнозинство в следващия парламент, като подчерта, че към момента това е и прогнозата на социолозите.

    „Предстои нещо ново, което досега не се е случвало. Около кандидатура на Николай Ставрев се обединиха толкова много формации и това е първият сигнал, че промяна в Хасково може да се случи“, коментира водачът на листата на БСП и общински лидер на партията Камен Тодоров.

    От подкрепящите партии декларираха, че въпреки разнопосочния си генезис, са загърбили партийните интереси, обединявайки се за кандидатурата на Ставрев. Той от своя страна обясни, че никога не е бил член на партия.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ха
      Ха ха ха
      47 -23
      17:33, 25 сеп 2023
      Ние модела Ставрев от голямата международна компания го знаем. Демек- дупе да й е яко на общината, разбирай гражданите , от новия модел. Далавеееера ще има яко.
    • 2
      Не
      неЗависимият
      57 -20
      17:50, 25 сеп 2023
      Стига сте набивали в очите на хората и наблягали на думата "независимият". Та този кандидат е от най-зависимите. От цели шест партии!!! Ако другите са зависими само от партията, която ги издига, въпросният господин е зависим от толкова много хора и партии, че няма на къде. Май наистина си мислите, че хората пасат трева, или че ядат доматите с колците. Стига с такива залъгалки за малки деца. Ако евентуално спечели, ще се види, колко всъщност нищо НЕ зависи, от въпросният Не зависещ човек-фигурант.
    • 3
      Ве
      Вертикален сервитьор
      41 -7
      18:24, 25 сеп 2023
      А не така този кандидат кмет може да надпие на маса бат Залтко дори и без да опитва от мезетата . Не е член на партия, но си е редовен член на чашката и чеверметата.
      • Ам
        Амче да
        15 -4
        18:35, 25 сеп 2023
        Ти откъде се познават с Райчев.
    • 4
      Ки
      Киро жарта
      32 -2
      19:19, 25 сеп 2023
      Харесва ми това което казва, че проблемите на Хасково последните години идват от недалновидното управление на ГЕРБ и модела "Дечев". Не ми харесва това което чувам, че всички около него вече са си разпределили местенцетата за зам. кметове, началници в общината и общинските фирми.
      • Не
        Не думай
        21 -3
        19:41, 25 сеп 2023
        А някой дали е питал бать Тенчо Колянов какво мисли по въпроса
    • 5
      Тр
      троловете вън!
      13 -4
      08:56, 26 сеп 2023
      Със сигурност ще е по-добър кмет от един друг дето още се хвали, че откраде 50 милиона и сега пак иска да краде, съвсем "случайно" баща му е бил затворник, както и бащата на тази дето му е дясната ръка....сега разбирате защо събори затвора, а после в съда каза, че го е съборил "Ястребовски"
      • Та
        Така да бъде
        18 -6
        09:12, 26 сеп 2023
        Нека г- н Ставрев да отговори водено ли е разследване срещу него в голямата международна компания за злоупотреби с маркетингови бюджети. И други въпроси има за имущества , но един по един
      • От
        отговор на ТАка да бъде
        12 -1
        09:42, 26 сеп 2023
        Нека една съветничка от листата на Г.И. да отговори дали срещу нея се водят или не цели 3 дела от Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество
    • 6
      Не
      Нещо сте се объркали
      11 -2
      10:31, 26 сеп 2023
      Виждам че скочиха в защита. Не си мислете , че след като някой е срещу един кандидат или има съмнения , той непременно е от лагера на друг кандидат. Големия пропуск на всички, вижда се и от избирателната активност, е че се подценяват много хора без ясно изразени пристрастия, които искат да избират . Не да харесват анти Дечев, или анти ГИ. Да видят кандидата как мисли. Какво предлага. Не като лозунг, а дали е наясно ка се случват нещата, кое е важно. Например- какво значи- чакам вашите предложения за Хасково. Ние чакаме предложенията на кандидатите. Ако тепърва ще ме питат - сбъркали са изначално.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини