От х:

Днес в x:

45-годишен е задържан в акцията за наркотици в Хасково

    Трима души са хванати за наркотици в Хасково и Димитровградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

    В управлението в Хасково е арестуван мъж. Вчера в 15:30 часа териториалните полицаи са проверили дом на улица „Прохлада“, обитаван от 45-годишния З. И. В хода на контрола в жилището на втория етаж в кооперация се е усещала задушлива миризма на химикали, а мъжът е заявил, че в една от стаите е приготвял метамфетамин. Припомня, че в акцията беше включено и специално обучено куче. Полицаите са открили електронна везна, колби и препарати в различни разфасовки, служещи за приготвянето на дрогата. В една от стаите, под матрак на легло са намерени бучки от бяло вещество с тегло 19 грама, реагиращо при полеви наркотест на метамфетамин. Мъжът, познат на органите на реда е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

    Двама са установени за държане на дрога в Димитровградско. 23-годишна жена от Сливен е проверена в село Странско като пътник в автомобил „Ситроен“, шофиран от 31-годишен и друг пътник на 35 г., и двамата от ямболското село Кабиле. При личен обиск в последния са намерени два полиетиленови плика с жълто-кафяво кристално вещество. Той признал, че непосредствено до колата е изхвърлил кутия със същата дрога. Полевият наркотест е потвърдил, че е метамфетамин с тегло 37 грама. В дамската чанта на момичето са открити още 0,7 грама от същия вид наркотик. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ро
      Роко
      7 0
      14:15, 15 авг 2023
      Язък за това дете умно и красиво с калпави родители
    • 2
      Ал
      Александра
      12 0
      20:45, 15 авг 2023
      Намереният от полицаите метамфетамин не е във вида, който се предлага на пазара. З.И. може да го продаде на друг готвач, но не на клиент. З.И. е само посредник.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини