От х:

Днес в x:

Започват номинациите за ученик, учител и културен деятел на годината в Хасково

Започват номинациите за ученик, учител и културен деятел на годината в община Хасково, съобщиха от местната администрация.

Отличията се присъждат „За заслуги към образованието и културно дело“ в Община Хасково през 2023 г. за постижения в системата на образованието и системата на културата през предходната година.

Могат да се изпращат аргументирани предложения за номинации, придружени с документи - награди, грамоти, отличия, препоръки, анкети, независими оценки. Приемат се в деловодството на Община Хасково и на електронна поща: y.ivanova@haskovo.bg или m.slavov@haskovo.bg в срок до 27 март 2023 г.

Предложенията следва да са изготвени:

  • за учителите – от педагогическите съвети на училищата, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети;

  • за културните деятели - от професионални колективи, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети.

  • Ученик на годината“ в системата на училищното образование в Община Хасково се присъжда на ученици с високи постижения в областта на науката, изкуствата и спорта за периода от месец май на предходната година до момента на номинацията. Номинациите във връзка със Статут на наградата „Ученик на годината“ се изготвят от училищните директори след решение на педагогическия съвет и се приемат в деловодството на Община Хасково и на посочените по-горе електронни пощи в срок до 17.05.2023 г.

Информация за критериите за номиниране и процедурата за определяне на наградите може да намерите на:

https://www.haskovo.bg/bg/statut-na-otlichie-za-zaslugi-kam-obrazovanieto-i-kulturno-delo

https://www.haskovo.bg/bg/statut-na-nagradata-uchenik-na-godinata-v-obshtina-haskovo

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини