От х:

Днес в x:

Задържаха трима с наркотици и четирима за кражби в Хасковско

Трима души са задържани с наркотици, а четирима са арестувани за кражби в Хасковско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Двама мъже са били в ареста в Харманли за държане на наркотик. На 27-и сутринта, полицаи са претърсили къща в село Славяново, обитавана от задържаните на 45 и 51 г., познати на служителите. В навес до къщата, използвайки служебно куче е намерена полиетиленова торба със суха зелена листна маса с тегло 190 грама. Полевият наркотест е потвърдил, че вида на дрогата е марихуана. Двамата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Същия ден в Хасково е бил установен 19-годишен с грам чай за пушене. Той е бил проверен на булевард „Съединение“.

Две жени са задържани за кражба в Харманли на 27-и. След сигнал от служител в хранителен магазин, намиращ се на улица „Марин Велев“, полицаите са установили двете харманлийки на 45 и 31 г., които задигнали хранителни продукти без да ги заплатят. В домовете им са открити продуктите на стойност около 200 лева, обект на кражбата.

На следващия ден в участъка в Симеоновград също е доведен мъж, откраднал от своя съгражданка телевизор. Пред полицаите той признал, че я издебнал и задигнал телевизора, монтиран под навес в двора на къщата й.

Серията от задържани за кражби продължила и с установяването на 21-годишен старозагорец, успял да задигне от хранителен магазин в Харманли от метална каса 480 лева. Начина му на проникване в бакалията е чрез огъване на алуминиева врата с лост. Младеж, познат с многобройните си прояви е в процес на издирване.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини