От х:

Днес в x:

Делегация от Одринската търговско-промишлена палата гостува в Хасково

Изображение 1 от 6

    Заместник-областният управител на Хасково Мартин Узунов посрещна председателя на борда на Одринската търговско-промишлена палата Сезай Ирмак, съобщиха от държавното ведомство.

    Срещата се състоя в Областна администрация Хасково. В нея участваха още Емре Алп - председател на Общото събрание на Одринска ТПП, Юнус Сак - вицепрезидент на борда на Одринска ТПП, Суат Булут - вицепрезидент на Общото събрание на Одринска ТПП, Мустафа Йълмаз - член на борда на Одринска ТПП, Елиф Ярдимчи - директор ЕС и международни отношения Одринска ТПП.

    Мартин Узунов каза на делегатите, че Областна администрация-Хасково е готова за сътрудничество с Одринската търговско-промишлена палата. Той акцентира на това, че работи успешно с Хасковската търговско-промишлена палата и неведнъж са организирани мероприятия в полза на бизнеса, където представители на браншовите организации от региона обменят информация и развиват полезни връзки.

    Елиф Ярдимчи сподели, че са обновени контактите с Областна администрация-Смолян и Областна администрация-Пазарджик след пандемията от КОВИД-19 и би било добра идея да се организират съвместни срещи с културна, туристическа или икономическа насоченост с представители на бизнеса от Одрин и трите области – Хасково, Пазарджик и Смолян.

    Узунов изрази съгласие да се подновяват срещите с бизнеса и заяви, че е готов да сътрудничи за организирането им.

    „Изключително важен е добрият диалог между област Хасково и Одрин и ние трябва да сме максимално полезни за бизнеса, за да може представителите му да обменят контакти и опит“, добави заместник-областният управител на област Хасково.

    След срещата Узунов връчи на Ирмак плакет на областния управител на Хасково, а гостът му поднесе знака на Одринската търговско-промишлена палата.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ка
      Качак чакмаков
      6 -3
      15:02, 11 яну 2023
      Тоя най отляво на снимка 1,А ли Рез ак ли е?
      • Ев
        Евалла!
        0 0
        11:15, 12 яну 2023
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ба
      Бай Ставри
      7 0
      20:00, 11 яну 2023
      Какво стана с Минко, вече повече от месец караме без областен!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини