От х:

Днес в x:

Поздравителни писма за медиците в Хасково в Световния ден на здравето

    В Световния ден на здравето и Деня на здравния работник – 7 април специални поздравления към всички медици отправи областният управител на Хасково Катя Панева, съобщиха от държавното ведомство.

    Днес тя посети Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) и МБАЛ – Хасково, придружена от заместник-областния управител Христо Марков, за да се срещне с ръководствата им и да отправи лични поздравления.

    Катя Панева връчи специални поздравителни писма на директорите на ЦСМП д-р Петя Димитрова и на хасковската болница д-р Георги Гелов, червени рози за тях, както и за част от екипите им. Те от своя страна благодариха за оценката на труда им и оказаното уважение.

    Срещата в Спешна помощ започна с разговори в кабинета на д-р Димитрова. След това бяха огледани част от линейките, като бе подчертано, че много от тях са нови и разполагат с необходимото оборудване, за да посрещат всеки спешен случай. Беше обсъден и инцидентът отпреди ден, когато екип на Спешна помощ стана обект на агресия, който бе остро осъден от останали медици. Следващите поздравления бяха за смяната днес в ЦСМП, както и към колегите им.

    Разговорите продължиха в кабинета на д-р Георги Гелов, който запозна гостите от Областна администрация - Хасково с предстоящите реконструкции в болницата, след което ги разведе из отделенията. МБАЛ – Хасково разполага с възможно най-добрата апаратура. Тя позволява бързо и качествено обслужване на пациентите, поставянето на адекватни диагнози и лечение, за модерно европейско здравно обслужване. Много са и започналите работа млади лекари и медицински сестри, бе посочено на място.

    „Дълбок поклон и признание изразявам към благородната Ви мисия и призвание да се грижите за здравето на хората и да спасявате животи! Вие винаги сте на първа линия и първи оказвате необходимата помощ на всеки пациент!

    Просперитетът, добруването и успешното развитие на цялото общество нямаше да бъдат възможни без Вашия професионализъм и отговорност, които изпълнявате с голямо сърце!

    Пожелавам на Вас и вашите семейства здраве, сили и вяра, които да ви помагат да посрещате и да се справяте с предизвикателствата

    Честит празник на всички здравни работници!“, пожела областният управител на Хасково Катя Панева.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини